ŽNK Radomlje na Facebooku

NAMENITEV 0,5 % DOHODNINE ŽENSKEMU NOGOMETNEMU KLUBU RADOMLJE

PRIPOROČILO ZA IZPOLNJEVANJE ZAHTEVE ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE

V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko davčni zavezanec zahteva, da se do 0,5% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov, kot so npr. društva, zavodi, zveze društev...

Med upravičenci, katerim je mogoče nameniti del dohodnine, je tudi naš Ženski nogometni klub Radomlje, in tako nam je mogoče nameniti do 0,5% dohodnine. Izpolnjeno zahtevo, katero si lahko snamete tukaj oz. na spodnji povezavi, se lahko odda trenerjem ŽNK Radomlje ali pošlje na naslov: ŽNK Radomlje, Prešernova 43, 1235 Radomlje, mi pa bomo zahtevo nato poslali na pristojni davčni urad. Za več informacij oz. pomoč pri izpolnjevanju nam lahko pišete na info@znk-radomlje.si in z veseljem vam bomo pomagali.

ZAHTEVA za namenitev dela dohodnine za donacije ŽNK Radomlje (pdf, 60,0 kB)

Lahko tudi izpolnite spodnji obrazec, natisnete zahtevek in ga pošljete kar sami. Davčni zavezanci lahko podate zahtevo za namenitev dela dohodnine tudi preko sistema eDavki na spletni strani edavki.durs.si, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu.

Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic le-te.

                                                         Najlepša hvala za vašo pomoč in podporo,
                                                      ŽNK Radomlje

OBRAZEC ZA NAMENITEV 0,5% DOHODNINE

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom