AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Dekleta U15 s polnim izkupičkom iz gostovanja

2017-09-10 18:44

Dekleta U15 so s tekmo v Renčah začele s tekmovanjem v ligi deklet U15 na zahodu. Kot že omenjeno, dekleta U15 letos tekmujejo v ligaškem sistemu 9:9. Razporejene so v dve skupini, vzhodni in zahodni. Vzhodno skupino sestavljajo ekipe Žnk Teleing GMT Pomurje, Bartog Trebnje, Žnk Maribor, Brežice 1919, zahodno pa Žnk Radomlje, Bilje, ŽNK Cerklje, Žnk Vrhnika, Gažon Obala in Žnk Krim Rolljet. 

Dekleta so prvo ligaško tekmo odigrale v gosteh proti dekletom iz Bilj. Naša dekleta je pričakalo obilno deževno vreme in povsem razmočeno igrišče. Tekma je bila po našem mnenju odigrana v neregularnih pogojih, saj je razmočeno igrišče onemogočalo kakršnokoli nogometno igro. Na obeh straneh smo tako videvali padce in »vožnjo« po vodi in blatu, ustavljanje žoge v stoječi vodi, naša dekleta so poskušala gol doseči z visokimi žogami in streli od daleč. Tako so se v prvem polčasu po kar nekaj lepih priložnostih razveselile zasluženega zadetka, dosegla ga je napadalka Jera Kodrič. Tekmo so nadaljevale v podobnem ritmu, vendar na žalost kljub velikim priložnostim niso uspele žoge »pospraviti« v mrežo nasprotnic. V drugem polčasu je prišlo do kar nekaj menjav v domačem taboru, v nadaljevanju so zapretile domačinke, ki so zadele prečnik, tudi našim dekletom je vratnica preprečila gol. Zaradi neustreznih razmer se je tekma prekinila po 40ih minutah igre.

Dekleta tako domov prihajajo s tremi točkami, ocena igre pa je na žalost nemogoča, primarni cilj odigrane tekme je bil, da se dekleta nepoškodovane vrnejo domov.

Kot lahko opazite na sliki, so dekleta prvenstvo začela z novimi dresi našega novega sponzorja podjetja BLOK d.o.o. Že na prvi tekmi so dekleta z velikim nasmeškom na obrazu drese dobro preizkusila, naj povemo, da so dobro kljubovali vremenskim razmeram.

Dekleta se bodo domači publiki predstavila 24. septembra, ko se bodo ob 11h v Športnem parku Radomlje pomerila z ekipo ŽNK Vrhnika.

 

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

 

M.J.

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom