AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Dekleta U15 tudi v Cerkljah s polnim izkupičkom

2018-05-08 12:57

Dekleta U15 nadaljujejo z uspešnim spomladanskim delom. Tokrat jih je čakalo zahtevno gostovanje v Cerkljah, kjer so se pomerile z drugo uvrščeno ekipo v zahodnem delu tekmovanja deklet U15.

Dekleta so odšla na gostovanje v Cerklje, kjer je dvoboj prve in druge ekipe v zahodnem delu tekmovanja ponudil obilico priložnosti in malo golov. Tekmo so bolje začele naša dekleta, od začetka so pritiskale na nasprotnikova vrata, si priigrale kar nekaj zrelih priložnosti, a žoga nikakor ni hotela končati v mreži nasprotnic. Gostje so poskušale priti do zadetka preko strelov od daleč, a je bila vedno na mestu naša obramba na čelu z vratarko Živo Galjot. Polčas se je končal z nespremenjenim rezultatom.

V drugem polčasu so naša dekleta še bolj pritisnile na nasprotnikova vrata, terensko premoč je kronala najmlajša igralka selekcije U15 Ana Gejrolj. Do konca so bile naša dekleta še nekajkrat nevarne, a se je vedno izkazala vratarka Cerkelj. Tudi gostje so preko protinapadov prihajale do priložnosti, a se do konca tekme rezultat ni spremenil.

Dekleta U15 imajo tako že pred zadnjo tekmo zagotovljeno prvo mesto v zahodni skupini, kar pomeni, da se bodo 3. junija na finalnem turnirju v polfinalu pomerile z ekipo Maribora, ki je v vzhodnem delu tekmovanja deklet U15 na drugem mestu.

Pred finalnim turnirjem pa se naša dekleta naslednji vikend odpravljajo na mednarodni turnir Cordial Cup. Za več informacij spremljajte našo spletno stran.

Čestitke dekletom za prikazano igro!


VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!


M.J
.

 

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom