AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Finale pokala za zaključek sezone

2018-05-29 21:44

Tradicionalni zaključek sezone v slovenskem nogometu je finale pokala, ki se bo letos odvil v Ljubljani. Po dveh letih se bosta v finalu zopet srečali ekipi Moje-lece.si Radomlje in Teleing GMT Beltinci, Radomljanke pa bodo skušale Pomurkam vrniti za poraz v finalu v Kopru.

Za obe ekipi bo to priložnost, da sezono zaključijo z lovoriko. V vlogi domačink bodo Radomljanke, ki so v četrtfinalu odpravile Ajdovščino (11-0), v polfinalu pa Cerklje (10-0). Prekmurke so na poti do finala izločile Fužinar (5-0), v polfinalu pa so po streljanju kazenskih udarcev slavile proti Olimpiji (3-5). Pred dvema letoma so v finalu pokala v Kopru slavile Pomurke s 3-7, za Radomljanke so bile uspešne Pamela Begić, Nina Predanič in Karmen Ulbin. Slednji dve bosta tudi tokrat v postavi Radomljank, ki imajo trenutno tudi najboljšo strelko letošnje izvedbe pokala, Zala Kuštrin je zadela štirikrat.

Finale pokala mladincev (Domžale - Aluminij) in članov (Olimpija - Aluminij) bosta odigrana na stadionu Stožice, medtem ko se bodo dekleta ob 17.30 pomerila na Kodeljevem, tekmo pa si bo moč ogledati tudi na Šport TV-ju. Glavni sodnik srečanja bo Iztok Gornjak, pomagala pa mu bosta še Tomislav Gajić in Timotej Plavše, v vlogi četrtega sodnika pa bo Denis Halilović.

 

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom