AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

FOTO: Petarda v mreži Krima

2018-03-26 19:22

V štirinajstem krogu 1. SŽNL sta se v Radomljah pomerili ekipi Krim Rolljet-a in Moje-lece.si Radomlje. Rumene so bile na domačem igrišču tokrat v vlogi gostij, saj razmočeno igrišče v Ljubljani ni omogočalo optimalnih razmer za igranje. Še drugič v tej sezoni so slavile Radomljanke, tokrat so tekmo dobile z 0-5, tri zadetke je dosegla Karmen Ulbin, dva pa Barbara Kralj.

Radomljanke so že od uvodnega piska glavne sodnice Aleksandre Česen zagospodarile na igrišču, kljub terenski premoči pa niso uspele resneje ogroziti vrat Krima, saj je obramba Ljubljančank zelo dobro opravljala svoje delo. Rumene so povedle v 23. minuti, ko je podajo Kaje Jerina s kota unovčila Barbara Kralj in z glavo premagala vratarko Majo Zajc. Naslednja nevarna priložnost se je ponudila Zali Kuštrin, ki je po globinski podaji sprožila po tleh, izkazala pa se je vratarka Maja Zajc, ki je žogo le uspela odbiti v kot. Tik pred iztekom prvega dela igre pa so Radomljanke podvojile vodstvo, tokrat je podajo Zale Kuštrin z leve strani izkoristila Karmen Ulbin.

tl_files/news_images/news_images_clanice/26.3.2018_rad_krim_1.jpg

Drugi del igre se je nadaljeval v podobni maniri, kot prvi del. Po dobre četrt ure igre v prvem delu srečanja je Karmen Ulbin še drugič na tekmi zadela. Njen strel z dvajsetih metrov je oplazil eno od obrambnih igralk domačih, žoga pa je končala za hrbtom nemočne vratarke Krima. Drugič se je med strelke na tekmi vpisala tudi Barbara Kralj, kateri se je v 71. minuti splačala nepopustljivost, saj je ukradla žogo domači vratarki v kazenskem prostoru in tako dosegla že svoj petnajsti zadetek v sezoni. Karmen Ulbin je v 75. minuti dosegla svoj hat-trick in tako postavila končnih 0-5.

Štirinajsti krog slovenske ženske nogometne lige,
Športni park Radomlje

ŽNK Krim Rolljet - ŽNK Moje-lece.si Radomlje 0-5 (0-2)
Gledalcev:
50
Strelki: Kralj 23., 71., Ulbin 45., 61., 75.
Opomina: Petrič, Kastelec.
Sodniki: Aleksandra Česen (glavna sodnica), Bor Vreček, Mihael Ovnik (pomočnika).
Delegat: Andrej Kokolj.

ŽNK Krim Rolljet: Zajc, Babnik (K), Petrič, Pintarič, Intihar, Kepa (Seručnik 46.), Kavšek, Kunej (Osredkar 88.), Kastelec, Udovič (Rus 79.), Kavčič (Kutnjak 46.) Na klopi: Turk. Trener: David Fekonja.
ŽNK Moje-lece.si Radomlje: Šapek (Božič 83.), Križaj, Agrež, Vrhovnik (K), Žejen (Ljubijankić 65.), Gadnik, Kuštrin (Jagarinec 79.), Kumalić, Kralj, Ulbin, Jerina (Kumer (65.). Na klopi: Čagran, Golob. Trener: Gregor Mohar.

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom