AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Kadetinje morale priznati premoč Krimu

2018-09-03 19:08

V drugem krogu so mlade Radomljanke gostovale pri vedno neugodnem Krimu. Ljubljančanke so v prvem krogu z 0-9 premagale ekipo Trebnje Brežice, tokrat pa so tri točke ostale doma, modre so slavile z 2-1.

Radomljanke so glede na prvo tekmo proti Olimpiji (3-0) začele z nekoliko spremenjeno postavo. Prvi polčas je minil brez zadetkov, nekaj zrelih priložnosti pa so si pripravile rumene, a zaključki niso našli poti do vrat Hane Steklačič. Na drugi strani tudi Krimovke niso ostale brez svojih priložnosti, a je tudi mreža Žive Galjot ostala nedotaknjena.

 V drugem delu igre so domače kronale podjetnejšo igro, ko je v 52. minuti po globinski podaji zadela Patricija Ham. Trinajst minut kasneje so podvojile vodstvo, z razdalje je zadela Mirjam Kastelec. Radomljanke so nato lovile zadetek priključka, ki je prišel pet minut pred koncem, ko je s prostega strela zadela Nina Mele in tako dosegla svoj prvenec v rumenem dresu. Na drugi strani pa je vratarka Radomljank Živa Galjot nekajkrat dobro posredovala pri poizkusih domačih.

Kadetinje ŽNK Radomelj tako po dveh krogih ostajajo pri treh točkah, v soboto ob 11h pa jih doma čaka naslednja prvenstvena preizkušnja. Gostile bodo vrstnice iz ekipe Primorje Ajdovščina, ki so bile v prvem krogu zaradi neparnega števila ekip proste, v drugem pa so na domačem igrišču premagale ekipo Trebnje Brežice z 8-0.

2. krog lige deklet do 17 let,
Igrišče Krim

ŽNK Krim Rolljet - ŽNK Radomlje 2-1 (0-0)
Gledalcev:
35
Strelke: Ham 52, Kastelec 65.; Mele 75.

ŽNK Radomlje: Galjot, Mele, Černivšek, McQuarrie (Dolenšek 41.), Kličić (Bizilj 50.), Belavič (Pavlič 45.)(K), Suhoveršnik, Gradišek, Urankar, Mencinger (Ručman 45.), Florjančič (Gerjol 45.). Na klopi: Kočevar. Trener: Anže Hribar.

A.S.
Foto: Tilen Scott McQuarrie

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom