AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Larissa Šoronda zeleni dres zamenjala za rumenega!!!

2013-07-18 10:53

Članska ekipa se je okrepila s perspektivno reprezentančno napadalko in sedaj že bivšo članico ženskega nogometnega kluba Krka iz Novega mesta.

Larissa je v celotnem sijaju zablestela ravno v pretekli sezoni, ko je kot kapetanka novomeške Krke za ekipi DU17 in članice dosegla skupno kar 16 zadetkov.

 

Poleg odličnih predstav v klubu je Larissa blestela tudi na šolski in reprezentančni ravni. V tekmovanju ŠKL je bila izbrana za športnico leta, nad njenimi predstavami in talentom pa je bila navdušena tudi selektorka reprezentance U19 in tako je bila vpoklicana v reprezentanco že v svoji drugi sezoni (kjer je zbrala že 7 nastopov), kar vsekakor priča o njenem velikem nogometnem talentu. Veseli nastopanja za naš klub, sama pa je dejala, da se zaveda, da bo sedaj potrebno še bolj garati ter trenirati, v istem dihu pa obljublja, da nam bo že v jesenskem delu dokazala iz kakšnega testa je. Na delu si jo boste prvič lahko ogledali že v ponedeljek 22.7. ob 18. uri, ko ekipa članic prične s pripravami na prihajajočo sezono.

 

Verjamemo, da se bo Larissa, ki bo 15. oktobra dopolnila 18 let, v dresu ŽNK Radomlje dobro znašla in ji želimo veliko dobrih predstav, doseženih zadetkov, odličnih športnih rezultatov in čim manj poškodb.

 

Verjamemo pa, da bomo o Larissi še veliko govorili in pisali, navsezadnje vam še nismo vsega razkrili =)

 

Larissa, pozdravljena v Radomljah, VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!


Foto: Osebni arhiv

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom