AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Menjava na mestu predsednika ŽNK Radomlje

2018-03-26 19:55

Uroš Juračič nepreklicno odhaja z mesta funkcije predsednika ŽNK Radomlje, saj se s 1. aprilom seli na Nogometno zvezo Slovenije, kjer bo bdel nad razvojem slovenskega ženskega nogometa. Zaradi nezdružljivosti funkcij je izvršnemu odboru podal nepreklicno odstopno izjavo, ki jo je le-ta sprejel.

Uroš Juračič je nedolgo nazaj na občnem zboru prejel še drugi petletni mandat na čelu kluba, ki pa ga je zaradi odhoda na NZS skrajšal. Uroš bo tako na nogometni zvezi zasedel funkcijo koordinatorja in sekretarja za ženski nogomet. Na mestu vršilke dolžnosti predsednice kluba je izvršni odbor potrdil Andrejo Leskovšek Mc Quarrie, ki bo v skladu s statutom kluba razpisala volilni občni zbor, o katerem vas bomo seveda seznanili prek naše spletne strani.

Odhod Uroša Juračiča nas po eni strani pušča s cmokom v grlu, po drugi strani pa se zavedamo, da je to potrebno za nadaljnji razvoj ženskega nogometa v Sloveniji. Hkrati je to tudi veliko priznanje za naš klub, ki je odlično organiziran, deluje na visokem nivoju in potrditev dobrega ter načrtnega dela za dobro ženskega nogometa pri nas. Urošu želimo vso srečo pri delu pri krovni nogometni organizaciji in se mu zahvaljujemo za vse, kar je storil za naš klub. Seveda se bomo vsi v ŽNK Radomlje potrudili, da klub odpeljemo še na višji nivo.

Uradni dopis generalnega sekretarja NZS v zvezi z novim sekretarjem ženskih nogometnih reprezentanc in koordinatorjem ženskega nogometa pri NZS (pdf, 215 kB)

VSI ZA ŠAMPIONA RUMENGA!!!

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Ženski nogomet Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom