AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

Pestra ženska novoletna tržnica zaprla svoja vrata

2014-01-31 19:46

Zimski prestopni rok je bil tokrat, v nasprotju s preteklimi sezonami, izjemno pester tudi na ženski nogometni tržnici. Do nekaterih sprememb je prišlo v naši članski ekipi, nekaj igralk pa se nam je pridružilo tudi v mlajših kategorijah.

Naš klub je že v začetku januarja zapustila Lara Ivanuša (Soccer women Carinthians), sedaj pa se ji je pridružila še Larissa Šoronda (ŽNK Rudar Škale). Obema se zahvaljujemo za vse, kar sta postorili v rumenem dresu in jima želimo obilico športnih uspehov in čim manj poškodb v nadaljevanju kariere.

 

V klubu pa pozdravljamo novopečeni Radomljanki, Stašo Čagran (ŽNK Slovenj Gradec) in Laro Puc (NK Črni Graben).


Staša je, ne glede na mladost, že stara znanka nogometnih zelenic, saj je vse od malih nog nastopala za ŽNK Slovenj Gradec. Agresivna, brezkompromisna in nepopustljiva obrambna igralka, se je na razmere v Radomljah že privajala in verjamemo, da se bo tudi v bodoče počutila odlično in bo lahko svoje dosedanje delo uspešno še nadgradila ter dokazala svoje nogometno znanje. V prihodnjih dneh si boste lahko prebrali krajši intervju z našo novo igralko članske ekipe.

 

Do prihodov je prišlo tudi v mlajših kategorijah. Ekipi deklet U17 se je pridružila talentirana Lara Puc, ki je do sedaj svoje nogometno znanje in izkušnje nabirala v ŽNE NK Črni Graben. Verjamemo, da bo Lara s svojo veliko željo in voljo po učenju hitro dokazala iz kakšnega testa je, ter tako opozorila nase, ne le trenerje, temveč vse nas, ki podrobneje spremljamo ženski nogomet.

 

Klubu sta se pridružili tudi dve mlajši deklici (DU11), ki bosta na turnirjih DU13 zastopali barve našega kluba. Deklici, ki sta do sedaj svoje znanje prikazovali le med dečki, se bosta tako spomladi predstavili tudi v dekliškem nogometu. V klubu z velikim veslejem pozdravljamo Zaro Kramžar (ND Črnuče) in Nino Sofio Mc Quarrie (NK Komenda) in že težko pričakujemo dan, ko bomo lahko spremljali njune vragolije skupaj z novimi soigralkami.

 

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom