AKTUALNO

OGLAS

ŽNK Radomlje na Facebooku

V sklepnem delu najprej s Pomurjem

2018-05-11 22:43

Prvenstvo je prešlo v ključno fazo; do konca so še trije krogi, v katerih se bodo Radomljanke v gosteh pomerile s Krimom, na prednost domačega igrišča pa bodo imele proti Pomurju in Olimpije. Prvi obračun je na vrsti v nedeljo, ko v radomeljski Športni park prihajajo Prekmurke.

Moštvi sta se letos srečali že dvakrat, v Beltincih so slavile domače, v Radomljah pa sta se ekipi razšli z delitvijo točk. Tokrat je derbi začinjen še z dejstvom, da so do konca prvenstva še trije krogi in vsak spodrsljaj bi bil lahko usoden za ekipi. Prekmurke bi bile v primeru poraza izločene iz boja za naslov, Radomljanke pa bi poraz pahnil na tretje mesto. Vseeno pa je to verjetno najzanimivejše tekmovanje v zgodovini SŽNL, saj se je prvič zgodilo, da so tri kroge pred koncem prvenstva v boju za prvaka tri ekipe.

V nedeljo bomo na delu lahko videli lepo število članskih reprezentantk in igralk mlajših selekcij izbrane vrste. Vse to bo dalo srečanju še poseben pečat, le-tega pa si bo možno ogledati preko prenosa na spletni strani NZS-ja. Srečanje bo vodil glavni sodnik Borut Janžekovič, pomagala pa mu bosta Jernej Flajšman in Lovro Mileta.

Športni direktor kluba Marko Kous je tekmo pospremil z besedami: "Dekleta se morajo zavedati svojih osebnih sposobnosti, ki jih imajo, sedaj pa je že čas, da kot ekipa pokažemo zobe in v nedeljo pridemo do pomembnih treh točk v boju za naslov prvakinj." Daljši pogovor s Kousom pa še sledi.

A.S.
Foto: Rok Zore

Sponzorji

sportalarm24.de VAR-IKS Trimer MOJE-LECE.si TSGE Avto Cerar Picerija Jaka Sveče | Ogenj d.o.o. Kalcer Car Center Cerar Domžalec.si Športni park Radomlje topdom