top of page

ALJAŽ GORNIK ZADOVOLJEN Z OPRAVLJENIM V CERKNICI

Mlajše selekcije so v prejšnjem tednu trenirale v Kranjski Gori, članska ekipa ŽNK Radomlje pa je tekmovalni premor v SŽNL izkoristila za nekajdnevno bivanje v Cerknici. Misli po pripravah je strnil trener Aljaž Gornik.


"Za nami so izjemno kakovostne priprave v Cerknici, kjer smo imeli vrhunske pogoje za delo. Za to se je potrebno zahvaliti Tomažu Mivcu in Samu Žnidaršiču iz NK Cerknica, saj sta nam tekom priprav nudila izjemno organizacijsko podporo, hkrati pa sta poskrbela za odlično pripravljeno igrišče. Prav tako se zahvaljujemo tudi Roku Krajcu, direktorju Gostišča En Krajcar, ter celotnemu osebju, ki je poskrbelo za odlično prehrano, udoben spanec ter prijetno gostoljubje," v imenu kluba in ekipe pravi Aljaž Gornik.

Strateg rumenosrčnih je pohvalil tudi delo svojih varovank: "Piko na i odličnim pripravam pa so dodala naša dekleta, ki so poskrbela za izjemno delovno vnemo, odlično vzdušje ter največji možni profesionalni nivo dela. Vrhunec priprav je bil petkov večerni trening, ki so ga oddelala za čisto 'desetko'."


"Od sobote zjutraj sem prepričan, da smo EKIPA, ki bo z največjim veseljem sprejela in opravljala vse izzive, ki nam jih bo prinesla sezona 2021/22. Punce so dokazale, da bodo tekom sezone lahko prestavile iz nižje v višjo prestavo tudi brez sklopke, bodo sposobne uspešno priti do cilja tudi z zvito 'feltno' in bodo na vsaki tekmi igrale tako usklajeno kot na 'Đurđevdan'," svoji četi sporoča Gornik.


Radomljanke so v Cerknici odigrale dve pripravljalni tekmi. Dekleta v rumenem so najprej premagala selekcijo FC Postojna U15, v soboto pa so se dostojno kosala s člansko ekipo Cerknice. Ekipni duh se je ob treningih krepil tudi s pohodom na Slivnico in nepozabnimi večernimi druženji.


Ekipa je misli zdaj že usmerila proti tekmovalnim preizkušnjam, prva bo odigrana že v četrtek, ko članska ekipa v četrtfinalu pokalnega tekmovanja gostuje pri ŽNK Cerklje.



95 views0 comments
bottom of page