top of page

Trenerji

Aljaž Gornik - Glavni trener članske ekipe

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  aljaz.gornik@znk-radomlje.si

S_2.jpg

Aljaž se z nogometom ukvarja že od malih nog. Do leta 2011 je v nogometu deloval kot igralec v različnih klubih (Cerknica, Slovan, Svoboda, Interblock, Bravo). Od leta 2011 dalje pa deluje kot trener. ŽNK Radomlje je njegov drugi klub v trenerski karieri. Od junija 2011 pa do julija 2019 je v različnih vlogah deloval v NK Bravo (pomočnik trenerja U15, U17, U19 ter članske selekcije, kondicijski trener U17 in U19, trener U17). V tem času je sodeloval pri večjih ekipnih in posamičnih uspehih kluba.

 

Najbolj ga veseli dejstvo, da je prispeval svoj delež pri razvoju mladih igralcev, ki danes uspešno nastopajo v 1.SNL ali tujini. Aljaž je tudi strokovni sodelavec Nogometne zveze Slovenije in sicer na področju izobraževanja trenerjev ter na projektu Regijskih centrov U12 in U13.

 

Izobraževanje v  nogometnem razredu Gimnazije Šiška je uspešno zaključil z gimnazijsko maturo. Kasneje je svoje znanje nadgradil na Fakulteti za šport, kjer je pridobil strokovno izobrazbo – diplomant športnega treniranja. V želji po pridobivanju novega znanja trenutno na Fakulteti za šport zaključuje tudi magistrski študij kineziologije.

Bor Žnidaršič - Trener vratark 

 

Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  bor.znidarsic@znk-radomlje.si

S_3.jpg

Bor je najmlajši član v trenerskem štabu rumenosrčnih, v Ženskem nogometnem klubu Radomlje pa skrbi za treninge in razvoj vratark naše članske ekipe. Je študent športne vzgoje na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani.

 

Z nogometom se ukvarja od svojega desetega leta. Začel je v mlajših selekcijah ljubljanske Svobode, v zadnji mladinski sezoni je branil mrežo Slovana, v članski konkurenci pa je bil nazadnje član ajdovskega Boreasa.

 

Ženskemu nogometnemu klubu Radomlje se je pridružil pred sezono 2021/22, v kateri je deloval kot pomočnik trenerja članske ekipe in trener vratark.

Marjan Grilj - Trener DU17

 

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  marjan.grilj@znk-radomlje.si

6H4A6471.JPG

Marjan se je rumeni sredini pridružil pred začetkom sezone 2022/23, v kateri vodi kadetsko selekcijo ŽNK Radomlje Medex. Med rumenosrčne so ga pritegnili vizija, strokovnost, povezanost in organiziranost. Je stari znanec Športnega parka Radomlje, saj je v preteklosti igral za mlajše selekcije Nogometnega kluba Radomlje, zaradi poškodbe pa je predčasno sklenil aktivno nogometno kariero.

 

Profesor športne vzgoje je na Fakulteti za šport dokončal študij športne vzgoje. Prihaja iz Dola pri Krašcah, naselja v bližnji občini Moravče, kot učitelj športa in podaljšanega bivanja pa je zaposlen v Osnovni šoli Preserje pri Radomljah. V preteklosti je deloval kot učitelj smučanja in plavanja ter vaditelj atletike, kot nogometni trener z licenco UEFA A pa je bil od leta 2018 aktiven v Nogometnem klubu Interblock. Na Ježici je bil glavni trener selekcij U10 in U17B ter pomočnik trenerja selekcije U17A.

 

Karmen Ulbin - Vodja mladinskega programa in glavna trenerka DU15

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  karmen.ulbin@znk-radomlje.si
 

6H4A6371.JPG

Karmen je kot igralka aktivna v nogometu že od otroštva. V Ženskegem nogometnem klubu Maribor je trenirala pri vseh selekcijah vse do članske ekipe, hkrati pa je bila članica dekliške U17 in mladinske U19 reprezentance, s katerima je bila skupno na štirih kvalifikacijskih turnirjih za evropsko prvenstvo. Za člansko ekipo Maribora je igrala do leta 2015, nato pa prestopila k ekipi Ženskega nogometnega kluba Radomlje. S to ekipo je že v prvem letu igrala v finalu ženskega pokala, kjer so dosegle 3. mesto v državni ligi. Enako so ponovile tudi v prihodnjih sezonah. Po prihodu v ekipo Radomelj je dobila tudi prvi vpoklic v člansko državno reprezentanco Slovenije. V letu 2018 je zaigrala prvo uradno tekmo na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti ekipi Islandije. V sezoni 2019/2020 je igrala za člansko ekipo Nogometni klub Maribor Tabor, v sezoni 2020/2021 pa ponovno za ŽNK Radomlje v 1. Slovenski ženski nogometni ligi.

Pred končanjem srednje šole se je v dveh sezonah preizkusila tudi kot nogometna sodnica. Leta 2018 je na Fakulteti za šport diplomirala iz smeri športna vzgoja. Med študijem je ob aktivnem igranju nogometa delala kot pomočnica trenerke v ŽNK Radomlje in kot trenerka v Otroški nogometni šoli Ljubljana. V vlogi glavne trenerke se je prvič preizkusila v sezoni 2019/2020 pri ekipah deklet U15 in U17 v Nogometnem klubu Maribor Tabor, prvič pa tudi v vlogi pomočnice pri fantovski selekciji U15. Karmen je zaključila magisterij na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja. Ima trenersko PRO licenco.

 

Rok Šrimpf - Trener pomočnik DU15 in trener mlajših vratark

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B, Trener vratarjev C


 

Rok, ki prihaja iz Šmarja pri Jelšah, se je ekipi trenerjev Ženskega nogometnega kluba Radomlje pridružil ob začetku priprav na sezono 2022/23. V selekciji do 15 let je pomočnik trenerke Karmen Ulbin, ob tem pa je zadolžen tudi za delo in razvoj mlajših vratark našega kluba. Ženskemu nogometnemu klubu Radomlje se je pridružil, ker gre za zelo urejen klub, ki kakovostno dela z mladimi igralkami, sam pa lahko kot trener naredi dodaten napredek v svojem znanju in pridobi veliko izkušenj.

 

Tudi Rok je dokončal magistrski študij športne vzgoje na Fakulteti za šport. Zdaj kot učitelj športne vzgoje dela na Osnovni šoli Hudinja v Celju, kjer tudi živi. Šport ga spremlja že od malih nog, nogomet je pričel trenirati pri šestih letih v NK Šmarje pri Jelšah. V matičnem klubu je igral tudi za člansko ekipo, ki je nastopala v 3. SNL vzhod. Po končani srednji šoli je prenehal z igranjem nogometa in se posvetil študiju, med katerim se je preizkusil kot trener tenisa, smučanja in plavanja. Po nekaj letih nogometnega premora je v domačem Šmarju postal trener ekipe U7, sezono zatem pa tudi trener vratarjev vseh selekcij. Kasneje je zasedel mesti vodje nogometne šole in športnega direktorja.

6H4A6323.JPG

Monika Drobnič - Trenerka  DU13

Nogometna izobrazba:  Trener UEFA B

Elektronska pošta: monika.boh@znk-radomlje.si

3M3A5495.JPG

Monika je diplomirana fizioterapevtka, strastna nogometašica in izkušena strokovnjakinja. Unikatna »Mlinarka« je v delovanje našega kluba vpeta vse od začetka ŽNK Radomlje, kamor se je kot nogometašica članske ekipe preselila po svoji krstni sezoni v 1. ligi (debitirala je pri takratnem ŽNK Krka, kjer je okusila tudi kvalifikacije za ligo prvakinj). Slovenijo je zastopala kot igralka dekliških reprezentanc (U17, U19 in nazadnje tudi ženske A reprezentance). Igralsko pot je končala v sezoni 2018/19, ko je vknjižila še zadnji – 118. nastop za člansko ekipo ter s tem postavila letvico po številu nastopov tako visoko, da jo še danes lovijo vsa naša dekleta.

 

V sezoni 2018/19 je v ŽNK Radomlje prevzela nogometno vzgojo deklet U13. Pred tem je med 2014 in 2018 delovala kot trenerka dečkov in deklic od U6 pa vse tja do U11 pri matičnem NK Brinje-Grosuplje. Ob igralsko-trenerski nogometni poti je uspešno zaključila študij fizioterapije in svoje športno-zdravstveno znanje uspešno uporablja tudi v nogometu. Vrsto let je bila nepogrešljiv del zdravstvene službe NK Brinje-Grosuplje, pomagala na tekmah NK Radomlje in ŽNK Radomlje ter ob tem sodelovala še na akcijah dekliške nogometne reprezentance U-17. Monika s svojo dejavnostjo predstavlja pomemben kamenček v trenerskem mozaiku, ki prinaša številna znanja ter izkušnje, predvsem pa mlajšim dekletom predstavlja pravi zgled, ki upamo, da mu bodo uspešno sledila.

Katarina Gadnik - Trenerka DU13

Nogometna izobrazba: Trener A

Elektronska pošta: katarina.gadnik@znk-radomlje.si

S_8.jpg

Katarina Gadnik je kapetanka članske ekipe ŽNK Radomlje, v klubu pa je že od ustanovitve leta 2012, ko je igrala za selekciji U15 in U17. Svojo nogometno pot je začela pri šestih letih v nogometnem klubu ND Gorica. Do petnajstega leta je trenirala in igrala s fanti, nato pa se je preselila v ŽNK Radomlje. Bila je tudi članica ženske kadetske in mladinske reprezentance, za seboj pa ima tudi nekaj nastopov za žensko nogometno A reprezentanco.

 

Študira na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja.

Maja Zajc - Trenerka DU10

Elektronska pošta:  maja42.zajc@gmail.com

6H4A0222_edited.jpg

Maja je od sezone 2021/22 vratarka članske ekipe Ženskega nogometnega kluba Radomlje, pred sezono 2022/23 pa je sprejela nov izziv na športni poti. Prevzela je vzgojo deklet v najmlajši klubski selekciji do 10 let. Litijanka, ki zaključuje magistrski študij farmacije, priznava, da uživa v delu z najmlajšimi.

 

Mlade nogometašice s pozitivno energijo privaja na nogometne izzive na turnirjih Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, na svoje varovanke pa prenaša tudi igralske izkušnje iz tujine in članske reprezentance Slovenije. Maja, ki je v SŽNL branila vrata Jevnice, Olimpije in Krima, je dodatne izkušnje nabrala tudi v tujini, saj je bila pred prestopom v Radomlje članica litovske Gintre in irskega Galwayja.

Kaja Bratina - Kineziologinja in Vodja rehabilitacijskih treningov 


Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  kaja.bratina@znk-radomlje.si
 

3M3A5547.JPG

Kaja že od malih nog goji veliko strast do športa nasploh in želi si delati v športu celo življenje. Ukvarjala se je z več različnimi športi. Sedem let je trenirala rokomet, nato pa 6 let nogomet. 4 leta je trenirala tudi karate in 2 leti orientacijski tek. Njena nogometna pot se je pričela v ND Primorje Ajdovščina, nato nadaljevala pri članski ekipi ŽNK Radomlje. Svoje trenerske izkušnje je pričela nabirati kot nogometna trenerka v Nogometni šoli Cesar-Jokič v Bazi športa. Tam je vodila selekcije u5, u7 nato pa u9. Zatem se je usmerila tudi na področje kineziologije in kondicijskega trenerstva v ekipnih športih. V tej vlogi je pomagala pri moški ekipi u15 Primorje Ajdovščina, članski ženski ekipi ND Primorje Ajdovščina in pa kadetski ter nekaj tudi članski rokometni ekipi v Ajdovščini. 

 

Diplomirala je na Fakulteti za šport, smer kineziologija, letos pa tam obiskuje prvi letnik magistrskega študija smeri kinezioterapije. V času študija je postala usposobljena za delo v športu na različnih področjih: trener športne rekreacije in funkcionalnih vadb, kondicijski trener 2. stopnje, vaditelj plavanja, vaditelj atletike, učitelj nordijskega smučanja, vaditelj športnih dejavnosti predšolskih otrok (2.stopnja) ter trener nogometa C.

Katarina Jagarinec -  Trenerka rekreativne ekipe

 

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B
Elektronska pošta:  katarina.jagarinec@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 051 235 573

3M3A5074.JPG

Katarina je svoje prve nogometne korake začela pri enajstih letih pri ekipi NK Interblock. Zaradi drugih obveznosti je nato nogometno pot začasno prekinila ter se kasneje pridružila NK Brinje, kjer je trenirala v selekciji U17. Dve leti kasneje, v sezoni 2012/13, se je nato pridružila ekipi ŽNK Radomlje. Takrat je igrala tako za selekcijo U17 kot tudi za člansko ekipo, v kateri je bila aktivna igralka vse do konca sezone 2018/19. V sezoni 2016/17 je bila trenerka pri ekipi deklet U13 ter naslednjo sezono trenerka pri U10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk. Katarina je absolventka na programu športna vzgoja na Fakulteti za šport in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.

Članice tren.
U17 tren.
U15 tren.
U13 tren
Rekreativna ekipa
U10 tren.
bottom of page