top of page

Trenerji

Aljaž Gornik - Glavni trener članske ekipe

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  aljaz.gornik@znk-radomlje.si

S_2.jpg

Aljaž se z nogometom ukvarja že od malih nog. Do leta 2011 je v nogometu deloval kot igralec v različnih klubih (Cerknica, Slovan, Svoboda, Interblock, Bravo). Od leta 2011 dalje pa deluje kot trener. ŽNK Radomlje je njegov drugi klub v trenerski karieri. Od junija 2011 pa do julija 2019 je v različnih vlogah deloval v NK Bravo (pomočnik trenerja U15, U17, U19 ter članske selekcije, kondicijski trener U17 in U19, trener U17). V tem času je sodeloval pri večjih ekipnih in posamičnih uspehih kluba.

 

Najbolj ga veseli dejstvo, da je prispeval svoj delež pri razvoju mladih igralcev, ki danes uspešno nastopajo v 1.SNL ali tujini. Aljaž je tudi strokovni sodelavec Nogometne zveze Slovenije in sicer na področju izobraževanja trenerjev ter na projektu Regijskih centrov U12 in U13.

 

Izobraževanje v  nogometnem razredu Gimnazije Šiška je uspešno zaključil z gimnazijsko maturo. Kasneje je svoje znanje nadgradil na Fakulteti za šport, kjer je pridobil strokovno izobrazbo – diplomant športnega treniranja. V želji po pridobivanju novega znanja trenutno na Fakulteti za šport zaključuje tudi magistrski študij kineziologije.

Bor Žnidaršič - Trener vratark 

 

Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  bor.znidarsic@znk-radomlje.si

S_3.jpg

Bor je najmlajši član v trenerskem štabu rumenosrčnih, v Ženskem nogometnem klubu Radomlje pa skrbi za treninge in razvoj vratark naše članske ekipe. Je študent športne vzgoje na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani.

 

Z nogometom se ukvarja od svojega desetega leta. Začel je v mlajših selekcijah ljubljanske Svobode, v zadnji mladinski sezoni je branil mrežo Slovana, v članski konkurenci pa je bil nazadnje član ajdovskega Boreasa.

 

Ženskemu nogometnemu klubu Radomlje se je pridružil pred sezono 2021/22, v kateri je deloval kot pomočnik trenerja članske ekipe in trener vratark.

Katarina Jagarinec - Trenerka DU17

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B
Elektronska pošta:  katarina.jagarinec@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 051 235 573

 

Karmen Ulbin - Vodja mladinskega programa in glavna trenerka DU15

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  karmen.ulbin@znk-radomlje.si
 

KarmenUlbin.jpg

Karmen je kot igralka aktivna v nogometu že od otroštva. V Ženskegem nogometnem klubu Maribor je trenirala pri vseh selekcijah vse do članske ekipe, hkrati pa je bila članica dekliške U17 in mladinske U19 reprezentance, s katerima je bila skupno na štirih kvalifikacijskih turnirjih za evropsko prvenstvo. Za člansko ekipo Maribora je igrala do leta 2015, nato pa prestopila k ekipi Ženskega nogometnega kluba Radomlje. S to ekipo je že v prvem letu igrala v finalu ženskega pokala, kjer so dosegle 3. mesto v državni ligi. Enako so ponovile tudi v prihodnjih sezonah. Po prihodu v ekipo Radomelj je dobila tudi prvi vpoklic v člansko državno reprezentanco Slovenije. V letu 2018 je zaigrala prvo uradno tekmo na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti ekipi Islandije. V sezoni 2019/2020 je igrala za člansko ekipo Nogometni klub Maribor Tabor, v sezoni 2020/2021 pa ponovno za ŽNK Radomlje v 1. Slovenski ženski nogometni ligi.

Pred končanjem srednje šole se je v dveh sezonah preizkusila tudi kot nogometna sodnica. Leta 2018 je na Fakulteti za šport diplomirala iz smeri športna vzgoja. Med študijem je ob aktivnem igranju nogometa delala kot pomočnica trenerke v ŽNK Radomlje in kot trenerka v Otroški nogometni šoli Ljubljana. V vlogi glavne trenerke se je prvič preizkusila v sezoni 2019/2020 pri ekipah deklet U15 in U17 v Nogometnem klubu Maribor Tabor, prvič pa tudi v vlogi pomočnice pri fantovski selekciji U15. Karmen je zaključila magisterij na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja. Ima trenersko PRO licenco.

 

Rok Šrimpf - Trener pomočnik DU15 in trener mlajših vratark

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B, Trener vratarjev C


 

Rok, ki prihaja iz Šmarja pri Jelšah, se je ekipi trenerjev Ženskega nogometnega kluba Radomlje pridružil ob začetku priprav na sezono 2022/23. V selekciji do 15 let je pomočnik trenerke Karmen Ulbin, ob tem pa je zadolžen tudi za delo in razvoj mlajših vratark našega kluba. Ženskemu nogometnemu klubu Radomlje se je pridružil, ker gre za zelo urejen klub, ki kakovostno dela z mladimi igralkami, sam pa lahko kot trener naredi dodaten napredek v svojem znanju in pridobi veliko izkušenj.

 

Tudi Rok je dokončal magistrski študij športne vzgoje na Fakulteti za šport. Zdaj kot učitelj športne vzgoje dela na Osnovni šoli Hudinja v Celju, kjer tudi živi. Šport ga spremlja že od malih nog, nogomet je pričel trenirati pri šestih letih v NK Šmarje pri Jelšah. V matičnem klubu je igral tudi za člansko ekipo, ki je nastopala v 3. SNL vzhod. Po končani srednji šoli je prenehal z igranjem nogometa in se posvetil študiju, med katerim se je preizkusil kot trener tenisa, smučanja in plavanja. Po nekaj letih nogometnega premora je v domačem Šmarju postal trener ekipe U7, sezono zatem pa tudi trener vratarjev vseh selekcij. Kasneje je zasedel mesti vodje nogometne šole in športnega direktorja.

6H4A6323.JPG

Tija Vrhovnik - Trenerka  DU13

Nogometna izobrazba:  Trener UEFA mladi B

Elektronska pošta: tija.vrhovnik@znk-radomlje.si

Katarina Gadnik - Trenerka DU11

Nogometna izobrazba: Trener UEFA A

Elektronska pošta: katarina.gadnik@znk-radomlje.si

KatarinaGadnik.jpg

Katarina Gadnik je kapetanka članske ekipe ŽNK Radomlje, v klubu pa je že od ustanovitve leta 2012, ko je igrala za selekciji U15 in U17. Svojo nogometno pot je začela pri šestih letih v nogometnem klubu ND Gorica. Do petnajstega leta je trenirala in igrala s fanti, nato pa se je preselila v ŽNK Radomlje. Bila je tudi članica ženske kadetske in mladinske reprezentance, za seboj pa ima tudi nekaj nastopov za žensko nogometno A reprezentanco. Je rekorderka članske ekipe ŽNK Radomlje Medex po številu odigranih tekem in minut.

 

Študira na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja.

Marika Prošek - Trenerka DU9

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B

Elektronska pošta:  marika.prosek@znk-radomlje.si

Marika je prve nogometne korake naredila v telovadnici Gimnazije Želimlje, kjer so zaradi velikega zanimanja deklet organizirali treninge futsala. Leto kasneje se je pridružila dekliški ekipi NK Interblock, ki se je nato združila z NK Brinje, leta 2011 pa je postala članica ženske nogometne ekipe, ki je tedaj rekreativno trenirala pod okriljem NK Radomlje. V sezoni  2012/2013 je bila del krstne generacije članske ekipe ŽNK Radomlje. Po nekaj sezonah se je vrnila v futsal, najprej je igrala za ŠD Extrem, nato še za FK Siliko, od leta 2022 pa je predsednica in igralka Futsal kluba Lukovica. V prostem času že več let igra tudi za rekreativno ekipo ŽNK Radomlje.

V trenerske vode se je leta 2013 podala kot pomočnica trenerke mlajših selekcij, nato pa je prevzela vlogo glavne trenerke ekipe DU15. Po nekaj letih trenerskega premora je letos prevzela vodenje najmlajše selekcije ŽNK Radomlje DU9. Marika, ki je dokončala izobraževanje za trenersko licenco UEFA B, je ob tem aktivna v delovanju kluba na številnih področjih. Je članica Izvršnega odbora ŽNK Radomlje in Komisije za ženski nogomet pri Medobčinski nogometni zvezi Ljubljana. Zaposlena je kot učiteljica angleškega jezika v Osnovni šoli Preserje pri Radomljah.

Kaja Bratina - Kineziologinja


Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  kaja.bratina@znk-radomlje.si
 

3M3A5547.JPG

Kaja že od malih nog goji veliko strast do športa nasploh in želi si delati v športu celo življenje. Ukvarjala se je z več različnimi športi. Sedem let je trenirala rokomet, nato pa 6 let nogomet. 4 leta je trenirala tudi karate in 2 leti orientacijski tek. Njena nogometna pot se je pričela v ND Primorje Ajdovščina, nato nadaljevala pri članski ekipi ŽNK Radomlje. Svoje trenerske izkušnje je pričela nabirati kot nogometna trenerka v Nogometni šoli Cesar-Jokič v Bazi športa. Tam je vodila selekcije u5, u7 nato pa u9. Zatem se je usmerila tudi na področje kineziologije in kondicijskega trenerstva v ekipnih športih. V tej vlogi je pomagala pri moški ekipi u15 Primorje Ajdovščina, članski ženski ekipi ND Primorje Ajdovščina in pa kadetski ter nekaj tudi članski rokometni ekipi v Ajdovščini. 

 

Diplomirala je na Fakulteti za šport, smer kineziologija, letos pa tam obiskuje prvi letnik magistrskega študija smeri kinezioterapije. V času študija je postala usposobljena za delo v športu na različnih področjih: trener športne rekreacije in funkcionalnih vadb, kondicijski trener 2. stopnje, vaditelj plavanja, vaditelj atletike, učitelj nordijskega smučanja, vaditelj športnih dejavnosti predšolskih otrok (2.stopnja) ter trener nogometa C.

Katarina Jagarinec -  Trenerka rekreativne ekipe

 

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B
Elektronska pošta:  katarina.jagarinec@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 051 235 573

KatarinaJagarinec.jpg

Katarina je svoje prve nogometne korake začela pri enajstih letih pri ekipi NK Interblock. Zaradi drugih obveznosti je nato nogometno pot začasno prekinila ter se kasneje pridružila NK Brinje, kjer je trenirala v selekciji U17. Dve leti kasneje, v sezoni 2012/13, se je nato pridružila ekipi ŽNK Radomlje. Takrat je igrala tako za selekcijo U17 kot tudi za člansko ekipo, v kateri je bila aktivna igralka vse do konca sezone 2018/19. V sezoni 2016/17 je bila trenerka pri ekipi deklet U13 ter naslednjo sezono trenerka pri U10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk. Katarina je absolventka na programu športna vzgoja na Fakulteti za šport in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.

KatarinaJagarinec.jpg

Katarina je svoje prve nogometne korake začela pri enajstih letih pri ekipi NK Interblock. Zaradi drugih obveznosti je nato nogometno pot začasno prekinila ter se kasneje pridružila NK Brinje, kjer je trenirala v selekciji U17. Dve leti kasneje, v sezoni 2012/13, se je nato pridružila ekipi ŽNK Radomlje. Takrat je igrala tako za selekcijo U17 kot tudi za člansko ekipo, v kateri je bila aktivna igralka vse do konca sezone 2018/19. V sezoni 2016/17 je bila trenerka pri ekipi deklet U13 ter naslednjo sezono trenerka pri U10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk. Katarina je absolventka na programu športna vzgoja na Fakulteti za šport in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.

TijaVrhovnik_1.jpg

Tija je del rumenosrčne zgodbe že vse od prvih začetkov. Bila je del selekcije DU15, ki je v državnem prvenstvu zaigrala še pod grbom NK Radomlje, leta 2012 pa je z vrstnicami pričela pisati zgodbo ŽNK Radomlje. Sprva v mlajših selekcijah, od sezone 2015/16 pa tudi v članski ekipi kluba. Le en nastop je zmanjkal, da bi se lahko ob koncu sezone 2021/22, ko je še zadnjič oblekla dres ŽNK Radomlje, pohvalila s sto uradnimi tekmami v članski konkurenci. 

Nekdanja dijakinja Gimnazijke Šiška, ki je dokončala študij biopsihologije, je vsestranska športnica, saj uspehe dosega tudi v odbojki sede in v paraodbojki na mivki. Nekdanja kadetska in mladinska reprezentantka je že pred leti nogometno znanje pričela prenašati tudi na nov rod nogometašic. Bila je trenerka selekcij DU11 in DU13, v sezoni 2023/24 pa je po sezoni premora znova prevzela vodenje selekcije DU13, ki nastopa v državnem prvenstvu. Pred kratkim je uspešno dokončala izobraževanje za naziv trener UEFA mladi B.

MarikaProsek.jpg
Članice tren.
U17 tren.
U15 tren.
U13 tren
Rekreativna ekipa
U9 trener
Anchor DU11
bottom of page