Trenerji

Nina Čebin - Koordinatorka in strokovni vodja trenerjev

Nogometna izobrazba:  Trener PRO

Elektronska pošta:  nina.cebin@znk-radomlje.si

Nina je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani. Nogomet je igrala devet let, z ekipo Jevnice je osvojila tudi Pokal Slovenije. Prav tako je tekmovala v sankanju in osvojila več naslovov državne prvakinje ter tekmovala v svetovnem pokalu in na svetovnih prvenstvih. V ŽNK Jevnici je trenirala dekleta do 15 in 17 let, nato pa se je preselila v ljubljanski Krim, kjer je bila glavna trenerka ekip do 15 in do 17 let ter vodja marketinga. Svoje znanje je izpopolnjevala tudi kot pomočnica trenerja v nemški članski ekipi TSG Hoffenheim. Deluje tudi kot trenerka nogometašic na Gimnaziji Šiška ter na NZS Centrih pri reprezentancah do 15 in 17 let. Njena vloga v klubu je koordinacija trenerjev, razvoj in usmerjanje mladinske šole ter priprava strokovnega načrta in strategije dela.

Aljaž Gornik - Glavni trener članske ekipe

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  aljaz.gornik@znk-radomlje.si

Aljaž se z nogometom ukvarja že od malih nog. Do leta 2011 je v nogometu deloval kot igralec v različnih klubih (Cerknica, Slovan, Svoboda, Interblock, Bravo). Od leta 2011 dalje pa deluje kot trener. ŽNK Radomlje je njegov drugi klub v trenerski karieri. Od junija 2011 pa do julija 2019 je v različnih vlogah deloval v NK Bravo (pomočnik trenerja U15, U17, U19 ter članske selekcije, kondicijski trener U17 in U19, trener U17). V tem času je sodeloval pri večjih ekipnih in posamičnih uspehih kluba. Najbolj ga veseli dejstvo, da je prispeval svoj delež pri razvoju mladih igralcev, ki danes uspešno nastopajo v 1.SNL ali tujini. Aljaž je tudi strokovni sodelavec Nogometne zveze Slovenije in sicer na področju izobraževanja trenerjev ter na projektu Regijskih centrov U12 in U13. Svoje poklicno izobraževanje je začel v nogometnem razredu Gimnazije Šiška, kjer je uspešno opravil gimnazijsko maturo. Kasneje je svoje znanje nadgradil na Fakulteti za šport, kjer je pridobil strokovno izobrazbo – diplomant športnega treniranja. V želji po pridobivanju novega znanja trenutno na Fakulteti za šport zaključuje tudi magistrski študij Kineziologije.

Katarina Jagarinec - Trenerka članske ekipe
 

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B
Elektronska pošta:  katarina.jagarinec@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 051 235 573

Katarina je svoje prve nogometne korake začela pri enajstih letih pri ekipi NK Interblock. Zaradi drugih obveznosti je nato nogometno pot začasno prekinila ter se kasneje pridružila NK Brinje, kjer je trenirala v selekciji U17. Dve leti kasneje, v sezoni 2012/13, se je nato pridružila ekipi ŽNK Radomlje. Takrat je igrala tako za selekcijo U17 kot tudi za člansko ekipo, v kateri je bila aktivna igralka vse do konca sezone 2018/19. V sezoni 2016/17 je bila trenerka pri ekipi deklet U13 ter naslednjo sezono trenerka pri U10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk. Vodi tudi dekliške nogometne krožke v osnovnih šolah. Katarina je absolventka na programu športna vzgoja in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.

Valentin Vidergar -Trener vratark 

Nogometna izobrazba: UEFA B, trener vratarjev B

Elektronska pošta:  vidergar.valentin@gmail.com

Valentin je svojo nogometno pot začel dokaj pozno, pri štirinajstih letih, svoje prve obrambe pa je zbral pri NK Enotnost. Sledile so sezone v NK Kamnik (2 sezoni) ter NK Komenda (2 sezoni), vrhunec pa je dosegel zadnje leto mladinskega staleža, ko je branil za NK Olimpija. Po prehodu med člane je zopet 'potoval' od NK Kamnik do NK Komenda, kjer je kasneje tudi sklenil aktivno vratarsko kariero. Po letih 'brez nogometa' ga je k sodelovanju pri projektu ustanovitve nogometnega kluba v domačem območju povabil Balutto Dušan, vzajemno pa je prevzel še mesto trenerja mlajših vratarjev (U9 do U13) v NK Radomlje ter mlajših vratark v ŽNK Radomlje. Opravil je vsa potrebna šolanja, trenutno pa si lasti licenci UEFA B ter ''trener vratarjev B''.  Glede na to, da je znanje naše največje bogastvo, se pogosto udeležuje seminarjev ter izobraževanj s področja poučevanja in treniranja nogometnih vratark / vratarjev tako doma, kot v tujini. Trener je od sezone 2014/15, pod njegovim mentorstvom pa trenirajo vse vratarke v ŽNK Radomlje ter vratarji v NK Radomlje (U9 do U13), bil pa je tudi trener vratark v reprezentanci deklet do U17 let (Slovenija WU 17).

Karmen Ulbin -Glavna trenerka U17 in U15


Nogometna izobrazba: Trener UEFA A

Elektronska pošta:  karmen.ulbin@znk-radomlje.si
 

Karmen je kot igralka aktivna v nogometu že od otroštva. Pred končanjem srednje šole se je v dveh sezonah preizkusila tudi kot nogometna sodnica. Po končani Gimnaziji se je vpisala na Fakulteto za šport, kjer je leta 2018 diplomirala iz smeri športna vzgoja. Med študijem je ob aktivnem igranju delala kot pomočnica trenerke v  ŽNK Radomlje in kot trenerka v Otroški nogometni šoli Ljubljana. V vlogi glavne trenerke se je prvič preizkusila v pretekli sezoni pri ekipah deklet U15 in U17 v Nogometnem klubu Maribor Tabor, prvič pa tudi v vlogi pomočnice pri fantovski selekciji U15. Karmen trenutno zaključuje magisterij na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja. Ima UEFA A licenco, v prihodnje pa je njen cilj pridobiti tudi PRO licenco. 

Katarina Gadnik - Glavna trenerka U13

Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta: katarina.gadnik@znk-radomlje.si

bala 2.jpeg

Katarina Gadnik je igralka članske ekipe ŽNK Radomlje, v klubu pa je že osmo leto. Svojo nogometno pot je začela pri šestih letih v nogometnem klubu ND Gorica. Do petnajstega leta je trenirala in igrala s fanti, nato pa je prišla v ŽNK Radomlje. Bila je tudi članica ženske kadetske in mladinske reprezentance, ima pa tudi nekaj nastopov za žensko nogometno A reprezentanco. Obiskuje Fakulteto za šport smer športna vzgoja, kjer obiskuje tudi program pridobitve trenerske licence UEFA A.

Monika Boh- Trenerka  U13

Nogometna izobrazba:  Trener C

Elektronska pošta: monika.boh@znk-radomlje.si

Monika Boh je diplomirana fizioterapevtka, strastna nogometašica in izkušena strokovnjakinja. Unikatna »Mlinarka« je v delovanje našega kluba vpeta vse od začetka ŽNK Radomlje. Kot nogometašica se je v vrste članske ekipe preselila takoj ob ustanovitvi kluba, ravno po svoji krstni sezoni v 1. ligi (debitirala je pri takratnem ŽNK Krka, kjer je okusila tudi kvalifikacije za ligo prvakinj). Prvoligaškim nastopom je ponosno dodajala tudi nastope pod nacionalnim grbom dekliških reprezentanc (U17, U19 in nazadnje tudi ženske A reprezentance). Igralsko pot je končala v sezoni 2018/19, ko je vknjižila še zadnji – 118. nastop za člansko ekipo ter s tem postavila letvico po številu nastopov tako visoko, da jo še danes lovijo vsa naša dekleta. V sezoni 2018/19 je v ŽNK Radomlje prevzela svoj del odgovornosti pri nogometni vzgoji deklet do 13. leta starosti. Pred tem je med 2014 in 2018 delovala kot trenerka dečkov in deklic od U6 pa vse tja do U11 pri matičnem NK Brinje-Grosuplje. Ob igralsko-trenerski nogometni poti, je uspešno zaključila študij fizioterapije ter se zaposlila v Zdravstvenem domu. Svoje športno-zdravstveno znanje uspešno uporablja tudi v nogometu. Vrsto let je bila nepogrešljiv del zdravstvene službe NK Brinje-Grosuplje, pomagala na tekmah NK Radomlje in ŽNK Radomlje ter ob tem sodelovala še na akcijah dekliške nogometne reprezentance U-17. Monika s svojo dejavnostjo predstavlja pomemben kamenček v trenerskem mozaiku, ki prinaša številna znanja ter izkušnje, predvsem pa mlajšim dekletom predstavlja pravi zgled, ki upamo, da mu bodo uspešno sledila.

Tija Vrhovnik-Trenerka U13 


Nogometna izobrazba: Trenerka C

Elektronska pošta:  tija.vrhovnik@znk-radomlje.si
 

Tija Vrhovnik je svojo nogometno pot začela pri 12 letih v Radomljah, kjer še vedno aktivno igra za člansko ekipo. Poleg igranja v Radomljah je nastopala tudi za kadetsko in mladinsko reprezentanco. Obiskovala je Gimnazijo Šiška, kjer se je vpisala v nogometni razred, akademska pot pa jo je nato vodila v Koper, kjer končuje dodiplomski študij biopsihologije. Preteklo leto je uspešno opravila z izobraževanjem na NZS, kjer je pridobila trenersko C licenco, že pred tem pa je občasno sodelovala pri treningih mlajših selekcij.

Kaja Bratina-Glavna trenerka U10, trenerka U15 in U17, vodja rehabilitacijskih treningov


Nogometna izobrazba: Trenerka C

Elektronska pošta:  kaja.bratina@znk-radomlje.si
 

Kaja že od malih nog goji veliko strast do športa nasploh in želi si delati v športu celo življenje. Ukvarjala se je z več različnimi športi. Sedem let je trenirala rokomet, nato pa 6 let nogomet. 4 leta je trenirala tudi karate in 2 leti orientacijski tek. Njena nogometna pot se je pričela v ND Primorje Ajdovščina, nato nadaljevala pri članski ekipi ŽNK Radomlje. Svoje trenerske izkušnje je pričela nabirati kot nogometna trenerka v Nogometni šoli Cesar-Jokič v Bazi športa. Tam je vodila selekcije u5, u7 nato pa u9. Zatem se je usmerila tudi na področje kineziologije in kondicijskega trenerstva v ekipnih športih. V tej vlogi je pomagala pri moški ekipi u15 Primorje Ajdovščina, članski ženski ekipi ND Primorje Ajdovščina in pa kadetski ter nekaj tudi članski rokometni ekipi v Ajdovščini. Diplomirala je na Fakulteti za šport, smer kineziologija, letos pa tam obiskuje prvi letnik magistrskega študija smeri kinezioterapije.

V času študija je postala usposobljena za delo v športu na različnih področjih: trener športne rekreacije in funkcionalnih vadb, kondicijski trener 2. stopnje, vaditelj plavanja, vaditelj atletike, učitelj nordijskega smučanja, vaditelj športnih dejavnosti predšolskih otrok (2.stopnja) ter trener nogometa C.

Marika Prošek - Vodja otroške nogometne šole

Nogometna izobrazba: UEFA B, futsal C

Elektronska pošta: marika.prosek@znk-radomlje.si

Marika je svoje prve nogometne korake naredila v dekliški ekipi NK Interblock, ki se je pozneje združila z NK Brinje. Leta 2011 se je pridružila rekreativni ženski ekipi, ki je trenirala pod okriljem NK Radomlje. V sezoni 2012/2013 je ob ustanovitvi ŽNK Radomlje zaigrala za člansko ekipo. Po nekaj sezonah se je preselila v futsal. Dve leti je igrala za ŠD Extrem, dve pa za FK Siliko. Svojo trenersko pot je začela v sezoni 2013/14 kot vaditeljica interesnih dejavnosti na osnovnih šolah in pomočnica trenerke DU13. V naslednjih letih je pridobila trenersko izobrazbo - najprej licenco C, nato še UEFA B in kot glavna trenerka vodila ekipi DU13 in DU15. V lanski sezoni dela je vodila ekipo deklet U11, letos pa v klubu deluje kot članica Izvršnega odbora. V prostem času pa igra za rekreativno ekipo ŽNK Radomlje.