Trenerji

Aljaž Gornik - Glavni trener članske ekipe

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Elektronska pošta:  aljaz.gornik@znk-radomlje.si

S_2.jpg

Aljaž se z nogometom ukvarja že od malih nog. Do leta 2011 je v nogometu deloval kot igralec v različnih klubih (Cerknica, Slovan, Svoboda, Interblock, Bravo). Od leta 2011 dalje pa deluje kot trener. ŽNK Radomlje je njegov drugi klub v trenerski karieri. Od junija 2011 pa do julija 2019 je v različnih vlogah deloval v NK Bravo (pomočnik trenerja U15, U17, U19 ter članske selekcije, kondicijski trener U17 in U19, trener U17). V tem času je sodeloval pri večjih ekipnih in posamičnih uspehih kluba. Najbolj ga veseli dejstvo, da je prispeval svoj delež pri razvoju mladih igralcev, ki danes uspešno nastopajo v 1.SNL ali tujini. Aljaž je tudi strokovni sodelavec Nogometne zveze Slovenije in sicer na področju izobraževanja trenerjev ter na projektu Regijskih centrov U12 in U13. Svoje poklicno izobraževanje je začel v nogometnem razredu Gimnazije Šiška, kjer je uspešno opravil gimnazijsko maturo. Kasneje je svoje znanje nadgradil na Fakulteti za šport, kjer je pridobil strokovno izobrazbo – diplomant športnega treniranja. V želji po pridobivanju novega znanja trenutno na Fakulteti za šport zaključuje tudi magistrski študij Kineziologije.

Marko Lulik - Glavni trener vratark

Nogometna izobrazba: Trener PRO, Trener vratarjev B

Elektronska pošta:  marko.lulik@znk-radomlje.si

S_5.jpg

Marko, ki trenutno obiskuje izobraževanje za trenerja vratarjev A, se je s trenerstvom srečal takoj po zaključku mladinske šole Primorja. Najprej je prevzel mlajše selekcije vratarjev, kjer je kasneje treniral tudi starejše selekcije vratarjev in najmlajše selekcije ekip. V začetku sezone 2013/2014 je za kratek čas prevzel vodenje vratarjev članske ekipe NK Olimpija v 1. Slovenski ligi.

V tekmovalni sezoni 2014/2015 je kot glavni trener deloval v Ženskem nogometnem klubu Ajdovščina v njihovi prvi sezoni v 1. SŽNL. V naslednji sezoni je kot trener deloval v NK Svoboda, kjer je bil trener ekipe fantov U15 in skrbel za treninge vratarjev vseh selekcij v klubu, kjer še sedaj aktivno skrbi za razvoj vratarjev. Z začetkom leta 2019 je prestopil v NK Bravo, kjer je poleg tehničnega vodje članske ekipe prevzel tudi delo z mlajšimi vratarji. Istočasno pa je v ŽNK Krim začel z delom vratark članske ekipe in mlajših selekcij. V letu 2019 je ob delu v ženskem nogometnem oddelku Gimnazije Šiška prevzel tudi vlogo trenerja vratark v ženski nogometni reprezentanci Slovenije do 17 let (WU17SLO).

Bor Žnidaršič - Trener pomočnik članske ekipe in trener vratark mladinskih ekip

 

Izobrazba: Študent Fakultete za šport

Elektronska pošta:  bor.znidarsic@znk-radomlje.si

S_3.jpg

 

 

Bor ob Marku skrbi za treninge in razvoj vratark v našem klubu, obenem pa je tudi pomočnik trenerja članske ekipe Aljaža Gornika. Bor je nazadnje deloval v ljubljanskem Krimu, trenutno pa tudi igra za enega od primorskih nižjeligašev in je študent športne vzgoje na Fakulteti za šport.

Z nogometom se ukvarja od svojega desetega leta, začel je v mlajših selekcijah ljubljanske Svobode, zadnje leto pri mladincih pa je igral pri Slovanu.

 

 

Karmen Ulbin - Glavna trenerka U17, U15 in Vodja mladinskega programa
 

Nogometna izobrazba: Trener UEFA A

Elektronska pošta:  karmen.ulbin@znk-radomlje.si
 

3M3A5537.JPG

Karmen je kot igralka aktivna v nogometu že od otroštva. V Ženskegem nogometnem klubu Maribor je trenirala pri vseh selekcijah vse do članske ekipe, hkrati pa je bila članica dekliške U17 in mladinske U19 reprezentance, s katerima je bila skupno na štirih kvalifikacijskih turnirjih za evropsko prvenstvo. Za člansko ekipo Maribora je igrala do leta 2015, nato pa prestopila k ekipi Ženskega nogometnega kluba Radomlje. S to ekipo je že v prvem letu igrala v finalu ženskega pokala, kjer so dosegle 3. mesto v državni ligi. Enako so ponovile tudi v prihodnjih sezonah. Po prihodu v ekipo Radomelj je dobila tudi prvi vpoklic v člansko državno reprezentanco Slovenije. V letu 2018 je zaigrala prvo uradno tekmo na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti ekipi Islandije. V sezoni 2019/2020 je igrala za člansko ekipo Nogometni klub Maribor Tabor, v sezoni 2020/2021 pa ponovno za ŽNK Radomlje v 1. Slovenski ženski nogometni ligi.

Pred končanjem srednje šole se je v dveh sezonah preizkusila tudi kot nogometna sodnica. Leta 2018 je na Fakulteti za šport diplomirala iz smeri športna vzgoja. Med študijem je ob aktivnem igranju nogometa delala kot pomočnica trenerke v ŽNK Radomlje in kot trenerka v Otroški nogometni šoli Ljubljana. V vlogi glavne trenerke se je prvič preizkusila v sezoni 2019/2020 pri ekipah deklet U15 in U17 v Nogometnem klubu Maribor Tabor, prvič pa tudi v vlogi pomočnice pri fantovski selekciji U15. Karmen trenutno zaključuje magisterij na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja. Ima UEFA A licenco, v prihodnje pa je njen cilj pridobiti tudi PRO licenco. 

Monika Drobnič - Trenerka  U15

Nogometna izobrazba:  Trener UEFA B

Elektronska pošta: monika.boh@znk-radomlje.si

3M3A5495.JPG

Monika je diplomirana fizioterapevtka, strastna nogometašica in izkušena strokovnjakinja. Unikatna »Mlinarka« je v delovanje našega kluba vpeta vse od začetka ŽNK Radomlje, kamor se je kot nogometašica članske ekipe preselila po svoji krstni sezoni v 1. ligi (debitirala je pri takratnem ŽNK Krka, kjer je okusila tudi kvalifikacije za ligo prvakinj). Slovenijo je zastopala kot igralka dekliških reprezentanc (U17, U19 in nazadnje tudi ženske A reprezentance). Igralsko pot je končala v sezoni 2018/19, ko je vknjižila še zadnji – 118. nastop za člansko ekipo ter s tem postavila letvico po številu nastopov tako visoko, da jo še danes lovijo vsa naša dekleta.

 

V sezoni 2018/19 je v ŽNK Radomlje prevzela nogometno vzgojo deklet U13. Pred tem je med 2014 in 2018 delovala kot trenerka dečkov in deklic od U6 pa vse tja do U11 pri matičnem NK Brinje-Grosuplje. Ob igralsko-trenerski nogometni poti je uspešno zaključila študij fizioterapije in svoje športno-zdravstveno znanje uspešno uporablja tudi v nogometu. Vrsto let je bila nepogrešljiv del zdravstvene službe NK Brinje-Grosuplje, pomagala na tekmah NK Radomlje in ŽNK Radomlje ter ob tem sodelovala še na akcijah dekliške nogometne reprezentance U-17. Monika s svojo dejavnostjo predstavlja pomemben kamenček v trenerskem mozaiku, ki prinaša številna znanja ter izkušnje, predvsem pa mlajšim dekletom predstavlja pravi zgled, ki upamo, da mu bodo uspešno sledila.

Tija Vrhovnik - Glavna trenerka U13


Nogometna izobrazba: Trener UEFA B

Elektronska pošta:  tija.vrhovnik@znk-radomlje.si
 

S_7.jpg

Tija Vrhovnik je svojo nogometno pot začela pri 12 letih v Radomljah, kjer še vedno aktivno igra za člansko ekipo. Poleg igranja v Radomljah je nastopala tudi za kadetsko in mladinsko reprezentanco. Obiskovala je Gimnazijo Šiška, kjer se je vpisala v nogometni razred, akademska pot pa jo je nato vodila v Koper, kjer končuje dodiplomski študij biopsihologije. Preteklo leto je uspešno opravila z izobraževanjem na NZS, kjer je pridobila trenersko C licenco, že pred tem pa je občasno sodelovala pri treningih mlajših selekcij.

Katarina Gadnik - Trenerka U13

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B

Elektronska pošta: katarina.gadnik@znk-radomlje.si

S_8.jpg

Katarina Gadnik je igralka članske ekipe ŽNK Radomlje, v klubu pa je že od ustanovitve leta 2012, ko je igrala za selekciji U15 in U17. Svojo nogometno pot je začela pri šestih letih v nogometnem klubu ND Gorica. Do petnajstega leta je trenirala in igrala s fanti, nato pa se je preselila v ŽNK Radomlje. Bila je tudi članica ženske kadetske in mladinske reprezentance, za seboj pa ima tudi nekaj nastopov za žensko nogometno A reprezentanco.

 

Študira na Fakulteti za šport, smer športna vzgoja, kjer obiskuje tudi program pridobitve trenerske licence UEFA A.

Ajda Kličič - Pomočnica trenerk ekipe U13


Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  ajdaklicic789@gmail.com

S_6.jpg

Ajda je navdušenje do nogometa dobila od očeta, v ŽNK Radomlje pa je že od leta 2014, kjer se je od ekipe U13 prebila do članske ekipe. Od sezone 2019/2020 igra kot bočna branilka v članski ekipi v 1. Slovenski ženski nogometni ligi.

 

Nogometno znanje je najmlajšim prenašala že na šolskih nogometnih krožkih, tokrat pa poleg igranja v članski ekipi nabira tudi trenerske izkušnje kot pomočnica trenerkama ekipe do 13 let.

Nika Udovič - Glavna trenerka U10


Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  nika.udovic@znk-radomlje.si

S_12.jpg

Nika, študentka kineziologije na Fakulteti za šport, je nogometno pot začela v domačem klubu NK Ilirska Bistrica, od koder jo je pot vodila na obalo k ŽNK Ankaran Hrvatini. Po eni sezoni se je pridružila ljubljanskemu Krimu in postala tudi članica mladih reprezentanc Slovenije. V sezoni 2018/2019 je nato nosila rumeni dres ŽNK Radomlje, kjer je na 21 tekmah mrežo nasprotnic zatresla petkrat, zadnji dve sezoni pa je igrala za Olimpijo iz Ljubljane.

 

Nika bo svoje znanje in izkušnje prenašala na najmlajše igralke v klubu. Želi si, da bi dekleta v sklopu treningov pridobila čim več gibalnih sposobnosti in znanja, hkrati pa bi vzljubile nogomet in kasneje zaigrale za starejše selekcije.

Nina Čebin - Strokovna vodja trenerjev

Nogometna izobrazba:  Trener PRO

Elektronska pošta:  nina.cebin@znk-radomlje.si

s_13.jpg

Nina je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani. Nogomet je igrala devet let, z ekipo Jevnice je osvojila tudi Pokal Slovenije. Prav tako je tekmovala v sankanju in osvojila več naslovov državne prvakinje ter tekmovala v svetovnem pokalu in na svetovnih prvenstvih. V ŽNK Jevnici je trenirala dekleta do 15 in 17 let, nato pa se je preselila v ljubljanski Krim, kjer je bila glavna trenerka ekip do 15 in do 17 let ter vodja marketinga. Svoje znanje je izpopolnjevala tudi kot pomočnica trenerja v nemški članski ekipi TSG Hoffenheim. Deluje tudi kot trenerka nogometašic na dekliškem nogometnem oddelku Gimnazije Šiška ter na NZS Centrih pri reprezentancah do 15 in 17 let. Njena vloga v klubu je koordinacija trenerjev, razvoj in usmerjanje mladinske šole ter priprava strokovnega načrta in strategije dela.

Kaja Bratina - Kineziologinja in Vodja rehabilitacijskih treningov 


Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta:  kaja.bratina@znk-radomlje.si
 

3M3A5547.JPG

Kaja že od malih nog goji veliko strast do športa nasploh in želi si delati v športu celo življenje. Ukvarjala se je z več različnimi športi. Sedem let je trenirala rokomet, nato pa 6 let nogomet. 4 leta je trenirala tudi karate in 2 leti orientacijski tek. Njena nogometna pot se je pričela v ND Primorje Ajdovščina, nato nadaljevala pri članski ekipi ŽNK Radomlje. Svoje trenerske izkušnje je pričela nabirati kot nogometna trenerka v Nogometni šoli Cesar-Jokič v Bazi športa. Tam je vodila selekcije u5, u7 nato pa u9. Zatem se je usmerila tudi na področje kineziologije in kondicijskega trenerstva v ekipnih športih. V tej vlogi je pomagala pri moški ekipi u15 Primorje Ajdovščina, članski ženski ekipi ND Primorje Ajdovščina in pa kadetski ter nekaj tudi članski rokometni ekipi v Ajdovščini. Diplomirala je na Fakulteti za šport, smer kineziologija, letos pa tam obiskuje prvi letnik magistrskega študija smeri kinezioterapije.

V času študija je postala usposobljena za delo v športu na različnih področjih: trener športne rekreacije in funkcionalnih vadb, kondicijski trener 2. stopnje, vaditelj plavanja, vaditelj atletike, učitelj nordijskega smučanja, vaditelj športnih dejavnosti predšolskih otrok (2.stopnja) ter trener nogometa C.

Katarina Jagarinec -  Trenerka rekreativne ekipe

Nogometna izobrazba: Trener UEFA B
Elektronska pošta:  katarina.jagarinec@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 051 235 573

3M3A5074.JPG

Katarina je svoje prve nogometne korake začela pri enajstih letih pri ekipi NK Interblock. Zaradi drugih obveznosti je nato nogometno pot začasno prekinila ter se kasneje pridružila NK Brinje, kjer je trenirala v selekciji U17. Dve leti kasneje, v sezoni 2012/13, se je nato pridružila ekipi ŽNK Radomlje. Takrat je igrala tako za selekcijo U17 kot tudi za člansko ekipo, v kateri je bila aktivna igralka vse do konca sezone 2018/19. V sezoni 2016/17 je bila trenerka pri ekipi deklet U13 ter naslednjo sezono trenerka pri U10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk. Katarina je absolventka na programu športna vzgoja na Fakulteti za šport in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.