Trenerji

Nina Čebin - Koordinatorka trenerjev in vodja mladinskega pogona

Nogometna izobrazba:  Trener PRO

Elektronska pošta:  nina.cebin@znk-radomlje.si

Nina je diplomirala na Fakulteti za šport v Ljubljani. Nogomet je igrala devet let, z ekipo Jevnice je osvojila tudi Pokal Slovenije. Prav tako je tekmovala v sankanju in osvojila več naslovov državne prvakinje ter tekmovala v svetovnem pokalu in na svetovnih prvenstvih. V ŽNK Jevnici je trenirala dekleta do 15 in 17 let, nato pa se je preselila v ljubljanski Krim, kjer je bila glavna trenerka ekip do 15 in do 17 let ter vodja marketinga. Svoje znanje je izpopolnjevala tudi kot pomočnica trenerja v nemški članski ekipi TSG Hoffenheim. Deluje tudi kot trenerka nogometašic na Gimnaziji Šiška ter na NZS Centrih pri reprezentancah do 15 in 17 let. Njena vloga v klubu je koordinacija trenerjev, razvoj in usmerjanje mladinske šole ter priprava strokovnega načrta in strategije dela.

Aljaž Gornik - Glavni trener članske ekipe

Nogometna izobrazba: Trener PRO

Aljaž se z nogometom ukvarja že od malih nog. Do leta 2011 je v nogometu deloval kot igralec v različnih klubih (Cerknica, Slovan, Svoboda, Interblock, Bravo). Od leta 2011 dalje pa deluje kot trener. ŽNK Radomlje je njegov drugi klub v trenerski karieri. Od junija 2011 pa do julija 2019 je v različnih vlogah deloval v NK Bravo (pomočnik trenerja U15, U17, U19 ter članske selekcije, kondicijski trener U17 in U19, trener U17). V tem času je sodeloval pri večjih ekipnih in posamičnih uspehih kluba. Najbolj ga veseli dejstvo, da je prispeval svoj delež pri razvoju mladih igralcev, ki danes uspešno nastopajo v 1.SNL ali tujini. Aljaž je tudi strokovni sodelavec Nogometne zveze Slovenije in sicer na področju izobraževanja trenerjev ter na projektu Regijskih centrov U12 in U13. Svoje poklicno izobraževanje je začel v nogometnem razredu Gimnazije Šiška, kjer je uspešno opravil gimnazijsko maturo. Kasneje je svoje znanje nadgradil na Fakulteti za šport, kjer je pridobil strokovno izobrazbo – diplomant športnega treniranja. V želji po pridobivanju novega znanja trenutno na Fakulteti za šport zaključuje tudi magistrski študij Kineziologije.

Valentin Vidergar -Trener vratark 

Nogometna izobrazba: UEFA B, trener vratarjev B

Elektronska pošta:  vidergar.valentin@gmail.com

Kontaktna številka: 051 365 056

Valentin je svojo nogometno pot začel dokaj pozno, pri štirinajstih letih, svoje prve obrambe pa je zbral pri NK Enotnost. Sledile so sezone v NK Kamnik (2 sezoni) ter NK Komenda (2 sezoni), vrhunec pa je dosegel zadnje leto mladinskega staleža, ko je branil za NK Olimpija. Po prehodu med člane je zopet 'potoval' od NK Kamnik do NK Komenda, kjer je kasneje tudi sklenil aktivno vratarsko kariero. Po letih 'brez nogometa' ga je k sodelovanju pri projektu ustanovitve nogometnega kluba v domačem območju povabil Balutto Dušan, vzajemno pa je prevzel še mesto trenerja mlajših vratarjev (U9 do U13) v NK Radomlje ter mlajših vratark v ŽNK Radomlje. Opravil je vsa potrebna šolanja, trenutno pa si lasti licenci UEFA B ter ''trener vratarjev B''.  Glede na to, da je znanje naše največje bogastvo, se pogosto udeležuje seminarjev ter izobraževanj s področja poučevanja in treniranja nogometnih vratark / vratarjev tako doma, kot v tujini. Trener je od sezone 2014/15, pod njegovim mentorstvom pa trenirajo vse vratarke v ŽNK Radomlje ter vratarji v NK Radomlje (U9 do U13), bil pa je tudi trener vratark v reprezentanci deklet do U17 let (Slovenija WU 17).

Tadej Verbošt -  Kondicijski trener članske ekipe in U17

Izobrazba: Absolvent magisterija kineziologije na Fakulteti za šport

Elektronska pošta: tverbost@gmail.com

Tadej je kondicijski in atletski trener ter športnik z 20-letnim stažem na državnem in mednarodnem nivoju. V svoji karieri se je ukvarjal z različnimi športi, večino svojega časa pa je posvetil nogometu in atletiki. V različnih starostnih kategorijah je večkrat nastopil za atletsko reprezentanco Slovenije.

 

Svoja multidisciplinarna znanja in izkušnje že 7 let prenaša na vrhunske in mlade športnike na področju kondicijske priprave in rehabilitacijskih vadb.

Meho Bašić -Trener U17


Nogometna izobrazba: Trener UEFA B

Elektronska pošta:  meho.basic@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 070 850 062

Meho je z nogometom povezan že od zgodnje mladosti. Po koncu aktivnega igranja se je odločil za trenersko pot. Z delom trenerja je začel v Radomljah leta 2001, kot trener različnih mladinskih selekcij, U-12, U14, U-16. Svojo trenersko pot je kasneje nadaljeval v NK Dob, kjer je najprej vodil selekcijo U-14, nato pa mladinsko selekcijo U-18 v 2. slovenski mladinski ligi. Leta 2012 je prestopil v ŽNK Radomlje, kjer je treniral selekcijo DU-17, s katero je dvakrat igral v finalu slovenskega pokala. Leta 2015 je s to selekcijo osvojil mednarodni Komm Mit turnir v Puli. Nato je sledil kratek predih, v katerem Meho ni opravljal trenerskega dela. Pozimi 2019 je Meho ponovno prevzel selekcijo deklet do 17 let. 

Katarina Jagarinec - Trenerka U15
 

Nogometna izobrazba: Trener C
Elektronska pošta:  katarina.jagarinec@znk-radomlje.si
Kontaktna številka: 051 235 573

Katarina je svoje prve nogometne korake začela pri enajstih letih pri ekipi NK Interblock. Zaradi drugih obveznosti je nato nogometno pot začasno prekinila ter se kasneje pridružila NK Brinje, kjer je trenirala v selekciji U17. Dve leti kasneje, v sezoni 2012/13, se je nato pridružila ekipi ŽNK Radomlje. Takrat je igrala tako za selekcijo U17 kot tudi za člansko ekipo, v kateri je bila aktivna igralka vse do konca sezone 2018/19. V sezoni 2016/17 je bila trenerka pri ekipi deklet U13 ter naslednjo sezono trenerka pri U10. Od začetka leta 2019 je tudi trenerka ekipe rekreativk. Vodi tudi dekliške nogometne krožke v osnovnih šolah. Katarina je absolventka na programu športna vzgoja in obiskuje program pridobitve trenerske licence UEFA A.

Žan Bašić - Trener U13

Nogometna izobrazba: Trener C

Elektronska pošta: zan.basic@znk-radomlje.si

Kontaktna številka: 070 426 781

Žan je svojo nogometno pot začel v NK Radomlje, kjer je igral v mladinskih selekcijah. Šport je ves čas vpet v njegovo življenje in zaradi želje spoznati šport iz druge perspektive, je svojo študijsko pot nadaljeval na fakulteti za šport. Leta 2018 je diplomiral in pridobil naziv diplomant Fakultete za šport; naslov njegovega diplomskega dela pa je Načelo postopnosti in sistematičnosti v vadbi za moč in gibljivost nogometašev. Žan deluje na področju kondicijske priprave in sodeluje z nekaterimi slovenskimi atleti ter na področju osebne vadbe. S sezono 2019/2020 je začel svojo nogometno trenersko pot, kjer z Lariso Žejen vodita deklice U13.

Larisa Žejen - Pomočnica trenerja U13

Nogometna izobrazba:  Trener C

Elektronska pošta: larisa.zejen@znk-radomlje.si

Kontaktna številka: 041 360 467

Larisa se je z nogometom srečala v Gimnaziji Nova Gorica, kjer je igrala v šolski ekipi. Radomljankam se je pridružila leta 2012, ko je nastopala za kadetsko ekipo. Po končani gimnaziji se je vpisala na Fakulteto za šport, smer športna vzgoja, kjer je pridobila dodatna znanja nogometa in tudi trenersko licenco. V sezoni 2018/19 je delovala kot trenerka fantovske selekcije U7 v NK Šmartno in kot trenerka Otroške nogometne šole Ljubljana. Še vedno aktivno nastopa v futsalu, kjer igra za ekipo ŽNK Celje in občasno se pridruži rekreativni ekipi ŽNK Radomlje.

Marika Prošek - Trenerka U11 in vodja otroške nogometne šole

Nogometna izobrazba: UEFA B, futsal C

Elektronska pošta: marika.prosek@znk-radomlje.si

Kontaktna številka: 041 427 678

Marika je svoje prve nogometne korake naredila v dekliški ekipi NK Interblock, ki se je pozneje združila z NK Brinje. Leta 2011 se je pridružila rekreativni ženski ekipi, ki je trenirala pod okriljem NK Radomlje. V sezoni 2012/2013 je ob ustanovitvi ŽNK Radomlje zaigrala za člansko ekipo. Po nekaj sezonah se je preselila v futsal. Dve leti je igrala za ŠD Extrem, dve pa za FK Siliko. Svojo trenersko pot je začela v sezoni 2013/14 kot vaditeljica interesnih dejavnosti na osnovnih šolah in pomočnica trenerke DU13. V naslednjih letih je pridobila trenersko izobrazbo - najprej licenco C, nato še UEFA B in kot glavna trenerka vodila ekipi DU13 in DU15. V letošnji sezoni dela z ekipo deklet U11, v prostem času pa igra za rekreativno ekipo ŽNK Radomlje.

Jakob Rupar - Trener U9

Nogometna izobrazba: Absolvent Fakultete za šport (športna vzgoja)

Elektronska pošta:  jakob.rupar@znk-radomlje.si

Kontaktna številka: 040 522 912

Jakob je svojo nogometno pot začel pri NK Žiri, kjer je igral za ekipo mlajših dečkov U14, in za kadetsko ekipo U17. V srednji šoli se je spoznal tudi s futsalom, kjer je igral za šolsko ekipo. Svojo študijsko pot je nadaljeval na Fakulteti za šport, kjer je prav tako sodeloval v šolski ekipi. Trenutno igra za ekipo NK Železniki, s katero sodeluje tudi na turnirjih. Jakob je absolvent športne vzgoje in v okviru fakultete sodeluje na različnih športnih programih za otroke (splošna vadba, gimnastika, plavanje). V sezoni 2018/19 se je pridružil ŽNK Radomlje, kjer je trener ekipe najmlajših deklic U9. S svojim znanjem jih uči osnovnih motoričnih sposobnosti, športne igre in zabave, obenem pa naše najmlajše spoznava z nogometno igro.

ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S