Kako prispevati

1.POSAMEZNIKI - Namenite 0,5% dohodnine za ŽNK Radomlje


ŽNK Radomlje je upravičenec za prejem 0,5% dohodnine. V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko davčni zavezanec zahteva, da se do 0,5% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov, kot so npr. društva, zavodi, zveze društev.
 

Trije preprosti koraki:


1. IZPOLNITE: obrazec ZAHTEVA za namenitev dela dohodnine za donacije ŽNK Radomlje (pdf, 60,0 kB)
2. PREDLAGAJTE: družini in prijateljem, naj pomagajo ŽNK Radomlje.
3. ODDAJTE: trenerju ali pošljite na ŽNK Radomlje, Prešernova 43, 1235 Radomlje


Izpolnjeno in podpisano zahtevo bomo v klubu nato poslali na pristojni davčni urad. Lahko pa tudi izpolnite obrazec, natisnete zahtevek in ga pošljete na davčno upravo kar sami. Davčni zavezanci lahko podate zahtevo za namenitev dela dohodnine tudi preko sistema eDavki na spletni strani edavki.durs.si, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic le-te.

2. PODJETJA in S.P. - donirajte 0.3% prihodka

Ženski nogometni klub Radomlje ima dodeljen status nevladne organizacije v javnem interesu na področju športa, na podlagi katerega pravne osebe (podjetja, s.p.) lahko donirajo 0.3% obdavčenega prihodka klubu in tako uveljavljajo davčno olajšavo z znižanjem davčne osnove. Pošljite nam sporočilo na info@znk-radomlje.si

3. Nakažite donacijo na klubski TRR  

 

Najlepša hvala za vašo pomoč. Vaša podpora nam veliko pomeni in omogoča delovanje kluba.

ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S