top of page

FOTO IN VIDEO: RADOMLJANKE ZAKORAKALE V PRIPRAVE

Klube SŽNL do nadaljevanja sezone ločita še dva meseca, članska ekipa ŽNK Radomlje pa je v ponedeljkovem večeru opravila prvi trening v sklopu zimskih priprav.


V Športnem parku Radomlje je vadila okrnjena igralska zasedba, saj precej srednješolk do petka trenira v nogometnem oddelku Gimnazije Šiška, ob nekaj dekletih v karanteni pa se nekatere študentke trenutno mudijo na taborih Fakultete za šport.


Članski ekipi rumenosrčnih se je na treningu pridružilo tudi nekaj kadetinj. Nekatere med njimi bodo na pripravljalnih tekmah dobile priložnost za dokazovanje tudi v članski ekipi, je ob koncu prvega treninga dejal trener Aljaž Gornik.


"Če se ozremo še v prejšnji del sezone, smo jesen zaključili odlično. To nam je dalo veliko motivacijo in zagon za naprej, hkrati pa tudi obvezo. S tem elanom vstopamo v novo pripravljalno obdobje, da vzpostavimo nivo, na katerem smo končali, in ga še nadgradimo. Spomladi bomo skušali dosegati čimboljše rezultate in izpolniti klubske cilje," pravi Gornik.


Klubski cilji ostajajo nespremenjeni, tudi v prihodnje pa se bo v člansko ekipo vključevalo mlade in obetavne kadetinje. Celotnemu pogovoru z Aljažem Gornikom prisluhnite v spodnjem posnetku.


FOTO: Tomaž Strgar


27 views0 comments
bottom of page