top of page

NA ZADNJE JESENSKO GOSTOVANJE V AJDOVŠČINO

Člansko ekipo ŽNK Radomlje po pomembni zmagi v obračunu z Ljubljano čaka predzadnja preizkušnja leta 2021. Rumenosrčne se pred zimskim premorom odpravljajo še na zadnje jesensko gostovanje, nove točke bodo napadale v Ajdovščini.


"V Ajdovščino se odpravljamo tako kot v vsako preizkušnjo, s ciljem, da zmagamo in s tekmo v tekmo prikazujemo boljšo igro," pred nedeljskim spopadom s hčerami burje sporoča Eva Vodušek. Kapetanka rumenih je odigrala ključno vlogo pri zadnji zmagi, med drugim pa je že v uvodni minuti načela ljubljansko mrežo.


Radomljanke so se z zmago zavihtele na tretje mesto SŽNL. "Lahko rečem, da je samozavest močno narasla celotni ekipi. Nedeljska tekma je bila pokazatelj vsem mlajšim igralkam nase ekipe, da se lahko s pravim pristopom in popolnim fokusom na tekmo premaga vsakega nasprotnika. Vsaka igralka je svoje naloge opravljala odlično, sedaj pa moramo to prenašati s tekme v tekmo in kot ekipa postajati še boljše. Le tako rastemo in se s tem na vsaki tekmi pokažemo v najboljši luči," se zmage izpred dobrega tedna spominja vezistka.


Rumena zasedba se je z zmago oddolžila za septembrski poraz v prestolnici in se s kompletom točk vrnila v igro za tretje mesto. Kaj je odločilo dvoboj na radomeljski zelenici? "Nasprotnice so drugačne na vsaki tekmi, v obračunu z Ljubljano pa je ključno vlogo odigrala agresivna igra in pritisk na žogo. Z agresivno igro in željo po zmagi pa smo bile nagrajene z goli," odgovarja Trboveljčanka.


Po nedeljski zmagi je prispevek Eve k dobri predstavi celotne ekipe izpostavil tudi strateg Aljaž Gornik. "Trenerjeva pohvala zame pomeni veliko. Takrat se zaveš, da je trener res zadovoljen s tabo, pristopom in se ves trud na treningih poplača. To je le dodatna motivacija, da se želim trenerju dokazovati s tekme v tekmo ter postanem nepogrešljiv člen ekipe," še pravi Eva Vodušek.


Tekma v Športnem centru Police se bo pričela ob 14. uri. Naša ekipa je doslej dobila vseh 17 medsebojnih ligaških tekem.


75 views0 comments
ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S            Piškotki

bottom of page