top of page

ODSLEJ TUDI LEVJESRČNE: GENERALI JE NOVI SPONZOR ŽNK RADOMLJE

Srčno! Rumenosrčne so odslej tudi levjesrčne. Ženski nogometni klub Radomlje s ponosom objavlja, da se je skupini sponzorjev pridružila GENERALI zavarovalnica.


Izredno ponosni in veseli smo, da je GENERALI zavarovalnica prepoznala Ženski nogometni klub Radomlje kot zaupanja vrednega partnerja. Obenem to pomeni dodatno obvezo, da bomo tudi v prihodnje zasledovali skupne vrednote. Skupaj želimo prispevati k ustvarjanju zdrave, aktivne, povezane in trajnostne družbe.


Ena izmed vodilnih zavarovalnic pri nas ni novinka v slovenskem nogometu, saj s svojim vložkom že sodeluje z Nogometno šolo Mura in Nogometnim klubom Bravo. Ženski nogometni klub Radomlje pa družino sponzorirancev širi še na področje ženskega nogometa, ki tako v Sloveniji kot širom Evrope, kjer deluje tudi Skupina Generali, vse bolj dobiva na veljavi.


GENERALI zavarovalnica je v Sloveniji prisotna od leta 1997 in kot vseživljenjski partner zagotavlja svojim strankam inovativne in prilagojene rešitve, zahvaljujoč edinstveni prodajni mreži. »Zmagovali bomo skupaj,« so prepričani v zavarovalnici.


Levjesrčni, dobrodošli v družbi rumenosrčnih!


58 views0 comments
bottom of page