top of page

POMEMBNO OBVESTILO: Sprejeti ukrepi za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom

Ob širjenju okužb s koronavirusom, smo v klubu sprejeli določene ukrepe, več v nadaljevanju članka.


1. Vse igralke, ki obiskujejo Osnovno šolo Frana Albrehta prosimo, naj se držijo navodil in priporočil NIJZ-a in medicinskih strokovnjakov. To pomeni, da naj ostanejo doma, naj se ne družijo z vrstniki, naj se ne udeležujejo kakršnih koli dejavnosti zunaj doma. Vse igralke in starše pozivamo, da se igralke NE UDELEŽUJEJO treningov. Prosimo vas, da nas starši igralk, ki obiskujejo omenjeno šolo, obvestite na mail info@znk-radomlje.si, kjer bodo igralke prejela navodila za izvajanje treningov v domačem okolju.


2. Nogometna zveza Slovenije je na kolegiju predsednika NZS sprejela ukrepe za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom (SARS-CoV-2). Vse tekme pod organizacijo Nogometne zveze Slovenije bodo tako odigrane brez gledalcev. Brez gledalcev bodo tako odigrane tudi vse tekme 1. SŽNL, deklet U17, U15, U13 in mlajših selekcij.


Organizacija domačih tekem:

Reditelji bodo na prihajajočih tekmah kontrolirali vstopno mesto v Športni park Radomlje. Parkiranje bo možno le na parkirišču pred Športnim parkom Radomlje.

Vstop v Športni park Radomlje v času uradne tekme bodo imele le igralke, strokovno vodstvo ekip, uradne osebe, ki sodelujejo pri organizaciji tekme in vodstvo kluba. Reditelji bodo pred vstopom v Športni park Radomlje preverjali identiteto omenjenih oseb, zato prosimo, da igralke in vse naštete osebe s seboj nosijo osebni dokument.


Nedeljsko tekmo med ŽNK Radomlje in ŽNK Olimpijo ob 11:00 si boste lahko ogledali v spletnem prenosu Nogometne zveze Slovenije.


3. Izvršni odbor Ženskega nogometnega kluba je pri preprečevanju okužbe z virusom SARS-CoV-2 v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje sprejel preventivne ukrepe:


Za vzdrževanje splošne odpornosti je potreben ustrezen počitek in spanec, zdrava prehrana in redne telesne aktivnosti.

Številne nalezljive bolezni se prenašajo kapljično in kontaktno, zato je za preprečevanje teh bolezni pomembna higiena rok in kašlja.

Ob prihodu in odhodu na trening, naj igralke poskrbijo za umivanje rok z milom in vodo.

Upoštevamo pravila higiene kašlja.

Ne dotikamo se oči, nosu in ust.

V primeru, da igralka zboli, naj ostane doma. Treninge naj obiskujejo zdrave igralke.

Izogibamo se tesnim stikom z ljudmi, ki kažejo znake nalezljive bolezni.

Vsaka igralka naj poskrbi za svojo pijačo, napitki se naj ne delijo.

Svetujemo, da igralke naj pridejo na trening že oblečene v opremo v kateri bodo trenirale (se ne zadržujejo v garderobah).

V primeru uporabe garderobe naj bodo okna odprta in prostor prezračen.

Tuširanje in zadrževanje igralcev v prostorih garderob je do nadaljnjega odsvetovano.Vse igralke, starše, navijače in člane kluba prosimo za razumevanje in pozivamo, da se držijo in spoštujejo omenjene ukrepe, ki so sprejeti z namenom preprečitve širjenja koronavirusa.


Ukrepi bodo veljali do preklica Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Nogometne zveze Slovenije.


Hvala za razumevanje. Za dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte: info@znk-radomlje.si.
228 views0 comments

コメント


bottom of page