top of page

Radomljanke spet skupaj na treningu

Po dolgih dveh mesecih brez nogometa so na zelenico radomeljskega športnega parka spet stopile igralke ŽNK Radomlje. Sezona je za nogometašice sicer že zaključena, skupni treningi pa bodo dobra podlaga za poletne priprave pred novo sezono.

Igralke članske ekipe in ekipe do 17 let so se včeraj zbrale na prvem skupnem treningu po umiku prepovedi opravljanja skupinskih vadb. Ekipo je na treningu vodil članski trener Aljaž Gornik, za trening vratark pa je poskrbel Valentin Vidergar. Trening je potekal ob vseh predpisanih varnostnih ukrepih za preprečitev širjenja virusa Covid 19.

Članice in kadetinje so s treningi pričele prve, naslednji teden pa bodo na igrišče stopile še preostale selekcije. Po načrtih bodo skupni treningi potekali dober mesec dni, julija pa se že pričnejo priprave na sezono 2020/2021. Po dolgem času brez treningov so bila dekleta nadvse vesela vrnitve na zelenico, pa čeprav način treninga zaenkrat še ni povsem enak kot pred prekinitvijo prvenstva. Igralke so upoštevale programe treningov, ki jih je za njih pripravil trener Aljaž Gornik in ekipa trenerjev, tako da so se na trening vrnile v dobrem fizičnem stanju.

123 views0 comments
bottom of page