top of page

NA MADŽARSKEM DO ZMAGE

Članska selekcija ŽNK Radomlje je odigrala tretjo pripravljalno preizkušnjo pred pričetkom nove sezone SŽNL, iz madžarskega Sombotela se vrača z zmago.Radomljanke bi se morale po prvotnem načrtu pomeriti s Ferencvarošem, a je madžarski prvak v začetku tedna odpovedal dvoboj. Ekipa trenerja Aljaža Gornika se je danes vseeno odpravila na Madžarsko, rumenosrčne je gostil Haladas.


Prijateljski obračun je bil odigran v modernem vadbenem središču Illes Akademia, ki se ponaša z osmimi igrišči, dokončali pa so ga v začetku letošnjega leta. Naša dekleta so visoko zmago potrdila v drugem polčasu srečanja.


Mrežo gostiteljice je v 19. minuti načela Ines Krajnc in postavila izid polčasa. V nadaljevanja obračuna so bolje vstopile domačinke, izid je poravnala Krisztina Balasz.


Rumena četa je pripravila hiter odgovor, v 60. minuti je bila natančna Kristina Gadnik, tri minute kasneje pa še Zala Kuštrin. Četrt ure pred koncem tekme je zadela Tajda Hlebec, zmago Radomelj pa je potrdila Nina McQuarrie.


V Sombotelu so zaigrale Živa Galjot, Nuša Vidrih, Katarina Gadnik, Zala Kuštrin, Tija Vrhovnik, Polona Petrač, Nina Mele, Nina McQuarrie, Margit Kosirnik, Dairine Rovšek, Korina Janež, Ines Krajnc, Jasna Osmanagić, Ajda Kličić, Maruša Jereb, Tajda Hlebec, Daša Dolenšek, Eva Vodušek, Maša Osojnik in Neli Hofman, ki je prvič oblekla dres Radomelj.


Članska ekipa rumenosrčnih bo pred nedeljskim gostovanjem pri Pomurju odigrala še pripravljalno tekmo z zagrebškim Dinamom.

106 views0 comments

Comments


bottom of page