top of page

SELEKCIJI DU17 IN DU15 UGNALI ŽNK CERKLJE

Za mlajšimi selekcijami je pester teden. Ekipi do 15 in 17 let sta na domačem igrišču premagali ŽNK Cerklje, selekcija do 13 let pa je v Velesovem sodelovala na drugem turnirju državnega prvenstva. Dejavna je bila tudi ekipa do 10 let.


Kadetinje v letošnji sezoni še niso izgubile točke, v soboto so na domačem igrišču premagale Cerkljanke. Gostiteljice so po preobratu slavile z 8:1, Gorenjske so z golom Ines Rozman povedle v tretji minuti. V 23. in 26. minuti je dvakrat zadela Naja Poje Mihelič, ki se je sredi drugega polčasa veselila “hat-tricka”. Tik pred odmorom je bila 11. letos natančna Nikki Kobal., v nadaljevanju tekme sta bili ob avtogolu natančni še Lea Dolinar in Tinkara Testen, ki je po vstopu dvakrat zatresla mrežo Cerkelj.


ŽNK RADOMLJE DU17 - ŽNK CERKLJE DU17 8:1 (3:1)

Strelke: Naja Poje Mihelič (23′, 26′, 53′), Nikki Kobal (39′), Neža Čebašek (60′ ag), Tinkara Testen (67′, 71′), Lea Dolinar (78′); Ines Rozman (3′).

ŽNK Radomlje DU17: Nuša Vidrih, Jona Javorič, Ajda Zajc, Gala Dasović Ravnik, Nika Bazjak, Nikki Kobal (68′ Špela Gerbec), Tisa Podkrajšek, Lea Dolinar, Katjuša Kern (62′ Tinkara Testen), Nea Podbevšek (68′ Lori Škulj), Naja Poje Mihelič (63′ Alicija Brinovec). Trener: Aljaž Gornik.


Tudi derbi vrha lige DU15 je pripadel Radomljankam, ki nadaljujejo niz brez oddane točke. Dvoboj je bil odločen že v uvodnih minutah, ko so si naša dekleta priigrala visoko prednost. Taja Strgar je v uvodnih 13 minutah tekme dosegla tri zadetke, prednost pa sta v četrti in peti minuti povišali tudi Alicija Brinovec in Taia Doles. Cerkljanke so ob koncu prvega polčasa dosegle častni zadetek, natančna je bila Maja Madon, ki je po odmoru zatresla lastno mrežo. Visoko zmago domačih je v končnici tekme potrdila Špela Gerbec.


ŽNK RADOMLJE DU15 - ŽNK CERKLJE DU15 7:1 (5:1)

Strelke: Taja Strgar (3′, 10′, 13′), Alicija Brinovec (4′), Taia Doles (5′), Maja Madon (32′ ag), Špela Gerbec (54′); Maja Madon (30′)

ŽNK Radomlje DU15: Katja Prelovšek, Lara Volavšek, Kaja Prelovšek, Taia Doles, Špela Gerbec, Anamarija Mušič, Ajda Zajc, Ana Marija Kršljin Stojič, Alicija Brinovec, Nuša Vidrih, Ula Osolnik, Nika Humar, Taja Strgar. Trenerka: Marika Prošek.


Selekcija deklet do 13 let je po treh tednih odigrala drugi turnir državnega prvenstva, ki je potekal v Velesovem. Varovanke Katarine Gadnik in Tije Vrhovnik so se na Gorenjskem merile z vrstnicami Gažona, Olimpije, Primorja in Kopra, trenerki pa sta po turnirju pohvalili odnos in kombinatorno igro ekipe.


ŽNK RADOMLJE DU13 - ŽNK GAŽON DU13/ŽNK OLIMPIJA DU13/PRIMORJE AJDOVŠČINA DU13/KOPER OBALA DU13

ŽNK Radomlje: Lea Križnar, Aneli Kutin Prešeren, Naja Premk, Bela Manfreda, Lana Brugger, Ana Kočevar, Špela Ana Bremšak, Tajda Mujezinović, Zala Zrim, Maruša Magdič Močnik, Reza Pišek. Trenerka: Katarina Gadnik.


Konec tedna je bila aktivna tudi ekipa do 10 let, ki jo vodi Nika Udovič. Deklice so se znova merile s fantovskima selekcijama Olimpije in Domžal.


ŽNK RADOMLJE DU10 - NK OLIMPIJA/NK DOMŽALE


FOTO: Tomaž Strgar



28 views0 comments
bottom of page