top of page

Uspešen igralni dan v Kamniku

Updated: Jan 29, 2019

Druga polovica januarja je prinesla prvi igralni dan v novem letu. Ob podpori Občine Domžale in Nogometne zveze Slovenije smo na Osnovni šoli Toma Brejca organizirali Igralni dan v okviru projekta Rada igram nogomet, na katerem je sodelovalo 45 deklet med petim in enajstim letom starosti. Nekaj jih že trenira v klubu, druge pa obiskujejo krožek »Dekliški nogomet« po okoliških osnovnih šolah.


Za ogrevanje deklet je poskrbel Trigi, maskota Nogometne zveze Slovenije

Ob vodstvu trenerk in trenerjev kluba so se dekleta preizkusila v različnih nogometnih prvinah, za ogrevanje deklet pa je poskrbel Trigi, maskota Nogometne zveze Slovenije, ki je poskrbel za prvovrstno presenečenje. Trigi se je prav tako preizkusil v nogometnih veščinah in včasih malce »ponagajal« dekletom. Po koncu igralnega dneva so udeleženke prejele priložnostno darilo. Dogodek je obiskal tudi Uroš Juračič, sekretar ženskih reprezentanc Slovenije, ki je dekletom namenil tudi nekaj besed.


Dekleta so po koncu Igralnega dne prejela tudi darila

V Ženskem nogometnem klubu Radomlje se zahvaljujemo Osnovni šoli Toma Brejca, Nogometni zvezi Slovenije in Občini Domžale za podporo pri izvedbi igralnega dneva, prav tako pa bi se radi zahvalili staršem za zaupanje in nenazadnje tudi dekletom, ki so se udeležila Igralnega dneva.

Če vas zanima več informacij o vpisu deklet v naš klub, jih najdete pod zavihkom NOGOMETNA ŠOLA.

Skupinska slika ob zaključku Igralnega dne (Foto: V. Svetlin)

Moj, tvoj, naš klub.



126 views0 comments
bottom of page