top of page

VABILO NA PRAZNIČNO DRUŽENJE S 1. TIHO DRAŽBO

V torek, 3. decembra bo ob 19h v Kulturnem domu Radomlje potekala prva tiha dražba. Ob koncu leta v Ženskem nogometnem klubu prirejamo vesel praznični dogodek s tiho dražbo in srečelovom. Donatorji, ki podpirajo dekliški in ženski nogomet ter verjamejo v kvalitetno delo našega kluba, so nam podarili lepo število atraktivnih izdelkov in vrednostnih bonov za razna doživetja in usluge, ki jih bomo ponudili obiskovalcem na tihi dražbi in srečelovu. Prepričani smo, da boste tudi vi med veliko izbiro našli kakšno zanimivo božično in novoletno darilo za svoje najdražje, s tem pa obenem omogočili nadaljnje kvalitetno delovanje naših nogometnih ekip.


ŽNK Radomlje ima status društva v javnem interesu in ves izkupiček, ki ga zberejo zmagovalne ponudbe, bo namenjen izključno delovanju kluba za razvoj nogometašic, od otroške in mladinske nogometne šole in vse do članske ekipe v 1. Slovenski ženski nogometni ligi.


Ob tej priložnosti se bomo tudi zahvalili podpornikom kluba ter se ob glasbi in pogostitvi skupaj poveselili ob koncu jesenskega dela nogometne sezone.


Kaj je tiha dražba? Niso vse dražbe hrupne zadeve z ljudmi, ki kričijo naslednjo najvišjo ponudbo v svoji odločenosti za pridobitev artikla na dražbi. Tihe dražbe imajo isti cilj kot tradicionalna dražba - prodati izdelek najvišjemu ponudniku.

Ponudba se bo izvajala tako, da bodo artikli in ponudbe za določen čas razstavljeni na mizah v dvorani, kjer si jih obiskovalci dražbe ogledajo. Poleg vsakega artikla bo na voljo ponudbena lista, kamor vsi zainteresirani dražitelji zapišejo svojo identifikacijsko številko in vsoto, ki so jo pripravljeni zanj plačati. Vsak artikel bo imel določeno nizko izhodiščno ceno in najnižjo vsoto, ki se lahko doda za dvig cene. Ob zaključku dražbe bo dražitelj z najvišjo ponujeno vsoto donacije pridobil artikel.


Več o donatorjih si lahko preberete pod zavihkom Tiha dražba.


V imenu naših igralk vabimo vse podpornike dekliškega in ženskega nogometa, da se nam pridružite v čim večjem številu; vstop je prost.





42 views0 comments
bottom of page