top of page

Članice po mednarodne izkušnje na Slovaško, mlajše selekcije na priprave v Kranjsko Goro

Sezona 2018/19 se je končala, vse misli pa so usmerjene v začetek nove sezone. Vse selekcije čaka pestro pripravljalno obdobje.




Pri članski ekipi je prišlo do nekaterih sprememb, tako v igralski, kot tudi trenerski zasedbi. Člansko ekipo čaka deset dni premora, nato pa z 8. julijem začnejo s pripravami na naslednjo sezono. Po dobrih treh tednih treningov se bodo članice v začetku avgusta odpravile na Slovaško, kjer se začnejo pripravljalne tekme in tekmovalni del priprav na prvenstvo. Prvega avgusta člansko moštvo odpotuje v Bratislavo, kjer se bodo v četrtek in petek pomerile z mladinsko in člansko ekipo Slovana Bratislave. Članska ekipa Slovana Bratislave je slovaški ženski prvak, tudi letos bodo nastopile v kvalifikaciji za Ligo prvakinj, tako da naša dekleta čakata dve močni prijateljski tekmi. V soboto bo nato čas za trening, mini priprave pa bodo v nedeljo zaključile s prijateljsko tekmo proti ekipi iz Avstrije.


Po končanih pripravah na Slovaškem jih v Sloveniji čaka nadaljevanje trenažnega procesa in prijateljskih tekem z namenom optimalne priprave na začetek prvenstva, ki ga že vsi skupaj komaj čakamo!


Dekleta DU17, ki tudi letos vodi trener Meho Bašić, pa začnejo s treningi 22. julija, od 16. do 18. avgusta pa odhajajo na priprave v Kranjsko Goro, kjer jih čaka vrhunski pogoji za trenažni proces.


Vse mlajše selekcije (DU15 in mlajše) začnejo s treningi v začetku avgusta, tako kot dekleta DU17 pa tudi njih čakajo priprave v idilični Kranjski Gori.


Tako vodstvo kluba kot trenerji vse misli usmerjajo v pripravljalni del in začetek nove nogometne sezone 2019/20, ki bo v vseh selekcijah zelo zanimiva!

138 views0 comments
bottom of page