top of page

ČLANSKA EKIPA DOBILA TUDI DRUGO PRIPRAVLJALNO SREČANJE

Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje je odigrala drugo pripravljalno srečanje pred pričetkom sezone 2021/22.



Četa trenerja Aljaža Gornika je na domači zelenici gostila mednarodno preizkušnjo. V Radomlje je pripotoval avstrijski drugoligaš LUV Graz, ki ga vodi Mariborčan Boris Ljubić. Dvoboj s tretjo ekipo druge avstrijske lige se je končal z izidom 4:3, čeprav so gostiteljice dvakrat vodile s tremi goli prednosti.


Domača zasedba je v prvem polčasu dosegla tri zadetke, pod vse se je podpisala Ines Krajnc. Novinka v napadu je odigrala prvo tekmo v rumeni opravi, najprej pa je v kazenskem prostoru izkoristila podajo Maše Osojnik.


Šest minut zatem je v svojem slogu prodrla Zala Kuštrin, Ines Krajnc pa je vodstvo povišala s strelom z bližine. Isti igralki sta sodelovali tudi pri akciji za tretji zadetek. Ines je izkoristila globinsko podajo Zale Kuštrin in brez težav matirala vratarko Avstrijk.


V drugem polčasu so prve zadele Avstrijke, v 65. minuti pa je Zala Kuštrin s podajo v prostor zaposlila Tijo Vrhovnik, ki je dobila soočenje z gostujočo vratarko. Ekipa iz Gradca je v zaključnih minutah dosegla še dva zadetka.


Današnjo tekmo so pričele Živa Galjot, Daša Dolenšek, Dairine Rovšek, Polona Petrač, Margit Kosirnik, Eva Vodušek, Korina Janež, Jasna Osmanagić, Maša Osojnik, Ines Krajnc, Zala Kuštrin.


Priložnost za igro pa so dobile še Ajda Kličić, Nuša Vidrih, Nina McQuarrie, Tija Vrhovnik, Katarina Gadnik, Tajda Hlebec, Nina Mele in Gala Dasović Ravnik.

94 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page