top of page

Ana Golob: "Cilj je osvojitev pokala!"

Updated: Jan 23, 2019

Radomljankam se je pridružila Ana Golob, ki se je po nekaj letih premora znova "aktivirala" in oblekla rumeni dres. Ana je z igranjem nogometa začela pri ŽNK Slovenj Gradec, za katere je odigrala osem sezon v članskem dresu.



Ana Golob se je pridružila članski ekipi ŽNK Moje-lece.si Radomlje.


"Za ponovno igranje nogometa sem se odločila po prigovarjanju prijateljice Mance Jereb (smeh), ki me je najprej nagovorila, da se pridružim rekreativni ekipi ŽNK Radomlje. Kmalu sem ugotovila, da je trening enkrat tedensko premalo, zato sem se odločila za ponovno aktivno igranje."

Ana Golob je za Radomljanke že zaigrala in sicer na zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva proti Olimpiji. Takrat je, zanimivo, vpisala svoj jubilejni stoti nastop v SŽNL, osemindvajsetkrat pa je zatresla mrežo nasprotnic.


"Vmes, ko nisem igrala nogometa, nisem podrobno spremljala ženskega nogometa. Treningi so na precej višji stopnji, kot so bili včasih. Tukaj mislim vse od kondicijskih priprav, priprav na tekmo, pa tudi samega dela z mladimi igralkami. Ženski nogomet je naredil velik skok naprej."

Cilji pred spomladanskim delom so jasni: "Osvojitev pokala je cilj sezone! Najprej moram pridobiti kondicijo, vse ostalo bo že prišlo (smeh)."


A.S.

203 views0 comments
bottom of page