top of page

DEKLETA U13 USPEŠNE NA TURNIRJU V CRIKVENICI

V petek, 11.6.2021 se je selekcija deklet U13 podala iz Radomelj proti Crikvenici. 20 deklet pod vodstvom dveh trenerk, Katarine Gadnike in Tije Vrhovnik, se je udeležilo turnirja Crikvenica Cup 2021. Dekleta so igrala v dveh skupinah, zaradi premalo prijavljenih ženskih ekip, pa so tekmovale v kategoriji z dečki. Obe skupini sta tekmi igrali v kraju Hreljin.


V petek so najprej odigrale tekmo starejša dekleta, tekma pa se ni izšla ravno po načrtih, vendar so že na naslednji tekmi dekleta pokazala pravi obraz in odigrala vrhunsko tekmo. Tudi mlajša ekipa se je odlično merila proti svojim nasprotnikom. Po odlični večerji so dekleta izkoristila prosti čas za druženje na plaži, kjer so ujele zadnje sončne žarke.


V soboto sta obe ekipi odigrali po še dve tekmi, trenerki pa sta bili s prikazano borbo in predstavo zelo zadovoljni. Dekleta so na igrišču prikazala veliko lepih potez in odigranih akcij. Na žalost se je s temi tekmami turnir za dekleta končal, kljub temu pa so dobro izkoristile preostali prosti čas. Plavanje, zabava, igra, sladoled in druženje so krasili preostanek sobotnega popoldneva.

Ekipa deklet U13

V nedeljo so po zajtrku in sprehodu prosti čas namenile druženju in zabavi, izkoristile lep dan še za zadnji skok v morje, nato pa se po kosilu odpravile nazaj proti domu.


Dekleta so se odpravila na izredno močan turnir, kjer so igrale v fantovskih selekcijah; sam rezultat ni bil v ospredju. Najpomembnejše je bilo, da se je po dolgem času zbral večji del ekipe, saj na žalost zaradi epidemioloških ukrepov to dolgo ni bilo mogoče. Dekleta so se tako končno po dolgem času sprostile, prikazale odlične nogometne veščine in najpomembneje, skupaj so se zabavale.


Za nami je zelo uspešen in prijeten vikend, ob tem pa bi se radi zahvalili tudi staršem, ki so sodelovali pri organizaciji prevozov, fotografiranju in poskrbeli za glasno navijanje s tribun.




93 views0 comments
bottom of page