top of page

Dekleta U17 in članice začele s pripravami na spomladanski del sezone

Updated: Jan 16, 2019

Dekleta U17 in članice so po zimskem premoru ponovno stopile na nogometno zelenico in pričele s pripravami na drug del sezone. Pri obeh ekipah smo videli nekaj novih obrazov tako v trenerski kot tudi igralski zasedbi.


Ekipa deklet U17 (Foto: Šere V.)

Pri ekipi kadetinj je prišlo do spremembe na mestu glavnega trenerja, Rajkota Jeršina je nadomestil Meho Bašič. Meho, ki mu ženski nogomet ni neznanka, saj je v preteklosti že vodil ekipo deklet U17 se tako ponovno vrača v naš klub, na čelo kadetske ekipe. Dekleta U17 čaka zahtevno pripravljalno obdobje, veseli pa smo, da se na zelenice po dolgotrajni poškodbi počasi vrača tudi Kaja Pečovnik.


Dekleta U17 z novim trenerjem (Foto: Šere V.)

Tudi pri članski ekipi je v trenerskem štabu prišlo do dodatnih okrepitev. Peter Deisinger, bivši igralec NK Olimpija in NK Domžale bo kot pomočnik s svojimi igralskimi izkušnjami pomagal pri pripravi članske ekipe. Poleg nove moči v trenerskem štabu se je z nekaterimi novimi in »starimi« igralkami okrepil tudi igralski kader članskega moštva. Vsa nova trenerska in igralska imena vam bomo podrobneje predstavili v kratkem.


Članska ekipa (Foto: Šere V.)

Obe ekipi čaka pestro pripravljalno obdobje, veseli nas, da tako ekipo deklet U17 kot člansko ekipo že na začetku priprav krasi obilica pozitivne energije in moštveni duh. Tako kot igralke tudi mi z veseljem pričakujemo izzive spomladanskega dela sezone.


VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

205 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page