top of page

Do nadaljnjega vsi treningi in tekmovanja ODPOVEDANI

Po priporočilih Nogometne Zveze Slovenije je Izvršni odbor kluba sklenil, da do nadaljnjega vse selekcije ŽNK Radomlje prekinejo s trenažnim procesom in tekmovanji.



Nogometna zveza Slovenije z današnjim dnem prekinja vsa tekmovanja pod svojim okriljem, potem ko je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) včeraj razglasila pandemijo koronavirusa, širom Slovenije pa se s ponedeljkom zapirajo tudi vse izobraževalne ustanove.

NZS je ocenila, da je morebitno tveganje okužbe previsoko, da bi se nogometna tekmovanja  nadaljevala, zato je z današnjim dnem prekinila vsa tekmovanja pod svojim okriljem NZS, poleg tega NZS priporoča tudi prekinitev vseh treningov za vse mlajše in mladinske selekcije.

Ukrep za zdaj velja do konca marca, delovanje NZS na ostalih področjih pa bo med tem časom potekalo nemoteno, vendar v skladu s priporočili in odredbami države. Ker se razmere hitro spreminjajo, bomo še naprej pozorno spremljali situacijo in v skladu s tem sprejemali nadaljnje ukrepe.


V klubu bomo situacijo podrobno spremljali, in vas obveščali o spremembah. Vse igralke pa bodo preko elektronske pošte prejele navodila za treniranje v domačem okolju.


Hvala za razumevanje.




51 views0 comments
bottom of page