top of page

Donatorji in doživetja TIHE DRAŽBE

Predstavljamo vam donatorje in doživetja, ki bodo del naše prve TIHE DRAŽBE Ženskega nogometna kluba Radomlje.


WOOP Trampolin park Ljubljana

Le kdo ne pozna WOOP Trampolin parka? Woop je največji trampolin park v Sloveniji. Prostor za odbito zabavo, sprostitev in adrenalinski odklop iz realnosti. Najdeš jih v BTC Ljubljana in na spletni strani: https://woop.fun/.


Soča Rafting d.o.o.

Le kdo ne uživa v dolini naše prekrasne reke Soče? Na voljo bo bon za zipline spust v Bovcu!

Njihove aktivnosti lahko najdeš na https://www.socarafting.si/.


Nogometna Hiša Zabave

Veš kako izgledajo mize za teqball? Igra je v osnovi podobna Ping pongu, le da se igra na zaokroženi mizi z nogometnimi žogami. Na tihi dražbi lahko osvojiš bon za dve urno doživetje v sobi s teqball mizo. Ostale ponudbe lahko najdeš tukaj: https://www.nogometnahisa.si/


Si želite zimskega ali poletnega oddiha v prijetnem okolju na Rogli? Na Tihi dražbi lahko osvojite bivanje v apartmajih Dandi za tri nočitve. Poznate koga, ki bi rad smučal na Rogli, obiskal Pot med krošnjami ali se preprosto odklopil od napornega vsakdanjika?

Preveri kako izgledajo čudoviti apartmaji: https://www.rogla-apartments.si/index.php/sl/


Kosilo v zimskem vrtu za dve osebi v prijetnem ambientu M hotela.


Le kdo ne obožuje odlične kitajske hrane v restavraciji Hong Kong 2? Tudi oni bodo s svojimi ugodnostmi del naše Tihe dražbe.



Jasmina Drolc je mlada umetnica v razcvetu, kateri strast in veselje predstavlja izdelovanje nakita iz polimerne gline, bolje poznane kot fimo masa.

Kaj ustvarja lahko najdete na njeni spletni strani https://jasminadrolc.com/ ali obiščete njen FB ali Instagram profil. Njen čudovit nakit bo del naše dražbe.


C&A Na voljo bo kar nekaj izdelkov trgovine C&A, od oblačil, powerbankov in ovitkov za telefone. Nekateri izdelki bodo na voljo tudi na kolesu sreče.


Wear Crap

Wearcrap je znamka unikatnih ročno izdelanih oblačil, katere načela so kreativnost, uporabnost in vzdržljivost. Kape so izdelane s tehniko kvačkanja, oblačila pa v večji meri tudi ročno tiskana in oblikovana po naročilu. Vsak človek je unikat, in po takem načelu tudi oblikovalka Alja Drame oblikuje crap. Noben kos ni enak, vsak ročno ukrojen in kombiniran, tako kot kape in jakne. Paleta raznolikih kosov oblačil z leti raste, tako da najbolje, da kliknete njeno FB stran Alja Drame ali pa Instagram profil @wearcrap.


Optika Anja

V času smučanja in zime, si le težko predstavljamo sončne dneve brez dobrih sončnih očal. Očala iz Optike Anja bodo na voljo na naši tihi dražbi. Očala preveri na https://optika-anja.si/.


Akademsko društvo Slovan tek.si

Redna telesna aktivnost je v današnjem načinu življenja postala najpomembnejši »ventil« stresa, temelj zdravja in najbolj gotova pot k sreči in zadovoljstvu človeka. V Akademskem društvu Slovan za svoje člane in druge zainteresirane pripravljajo raznovrstne in zanimive športne programe. Več o programih si lahko preberete na njihovi spletni strani: https://www.tek.si/. Na tihi dražbi boste lahko osvojili kineziološki pregled in uro osebnega trenerstva!

Body by Iza

Vsako telo je unikat in zasluži si najboljše, kar mu lahko damo! Iza je licencirana fitnes inštruktorica, inštruktorica skupinskih vadb in prehranska svetovalka. Spremljaš jo lahko na FB ali naslednji spletni strani: https://www.bodybyiza.si/.

Te zanima kako poteka njena vadba, ali bi rada izvedela več o prehrani? Pridi na tiho dražbo!


Ustanovljen pred 10 letimi, STUDIO VIKTORIUS z izjemno ekipo mednarodno certificiranih učiteljev, s priznanimi Mindbody izpopolnjevanji in vrsto unikatnih gibalnih terapij, kot ponosni kreator PILATES SCENE, zasleduje en sam cilj: deliti strast, znanje in izkušnje vsem, ki vas druži ljubezen do celostnega (holističnega) gibanja v slovenskem prostoru! Več na spletni strani: http://www.viktorius.si/. Tudi Studio Viktorius bo s svojo pestro ponudbo del našega druženja!


Ste kdaj po televiziji spremljali curling, izredno zanimiv šport podoben balinanju, le da se igra na ledeni ploskvi? Ste si kdaj želeli to preizkusiti? Pridi na tiho dražbo! Del dražbe bo tudi Curling zveza Slovenije! V zimskem času boste tako imeli možnost igranja curlinga, v nasprotni ekipi bo kdo drug kot članice našega kluba! Curling zvezo Slovenije lahko spremljaš tudi na spletni strani: http://www.curling-zveza.si/.


Nordic shop Petra Majdič

Le kdo ne pozna naše vrhunske športnice Petra Majdič? Dobra volja in predanost sta vodilo na poti življenja 35-letne nekdanje vrhunske tekmovalke v teku na smučeh, trikratne športnice leta, Slovenke leta in mame. Njena športna pot je bila prelita z znojem, solzami sreče in grenkobe, in predvsem s premikanjem meja. Športna trgovina Petre Majdič Nordic Sport bo del tihe dražbe z izdelki in bonom za nordijsko hojo. Izdelke lahko preveriš na spodnji spletni strani: http://nordic.si/


RodeoTeam je podjetje, ki deluje kot distributor, agent in prodajalec tekstilnih izdelkov, sončnih in športnih očal ter tehničnih izdelkov za šport ter prosti čas, na področju Slovenije in na trgih bivših jugoslovanskih republik. Na tihi dražbi bodo sodelovali s super izdelki kot so športna sončna očala in kape s šiltom. Poglej si njihovo spletno


Kozmetični SALON Danijela Miletić Danijela, s.p.

Že skoraj dve desetletji se v Kozmetiki Danijela posvečajo negi obraza in telesa. Nudijo zanimive holistične tretmaje in uporabljajo naravne produkte v kombinaciji z manualnimi terapijami. Pri delu uporabljajo najsodobnejše aparate kot je laser, diamantni piling, ultrazvok.

Njihovo ponudbo lahko preverite na spodnji spletni strani: http://www.salon-danijela.si/

Na tihi dražbi boste tako imeli priložnost osvojiti različne bone za nego telesa! Harmonija

Le kdo ne pozna Harmonije-središče ugodja, ki se nahaja v Mengšu. Šport in welness center Harmonija ponuja najrazličnejše aktivnosti, od športnih aktivnosti kot je igranje badmintona, odbojke na mivki in tenisa. V wellness centru pa imajo pestro ponudbo masaž in savn. Več pa na spletni strani: https://www.harmonija.eu/

Le komu bi v tem zimskem času prijala topla savna?


Gostilna Pirc

Če želite poskusiti najbolj mojstrsko in okusno pripravljene ocvrte piščance, se zapeljite v vas Rova nad Radomlje. Poleg odličnih mesnih jedi se lahko posladkate z dnevno svežimi sladicami iz domače kuhinje, ki jih pripravlja kuharski mojster Matic.

Obišči njihovo spletno stran: http://gostilnapirc.si/.

Koželj

Podjetje Koželj d.o.o. Dob se nahaja v Dobu pri Domžalah in se ponaša z več kot 60-letno tradicijo predelave zdravilnih zelišč v gotove izdelke, ki se prodajajo izključno v lekarnah in zeliščnih trgovinah. Preveri njihovo ponudbo: https://kozelj.net/.


Na tihi dražbi bodo s svojimi izdelki sodelovali še Foto Bobnar, Športno društvo Kepa, Helios barve, Avrora, Loginox in Shoefresh!

Več informacij o poteku dražbe najdete na https://www.znk-radomlje.si/tiha-drazba.


Tiha dražba bo potekala v torek ob 19:oo v Kulturnem domu Radomlje, za pogostitev bo poskrbela Zlata kaplja. Vstop je prost! Plačilo osvojenih aktivnosti bo možno le z gotovino. Povabite svoje prijatelje in znance in se nam pridružite na prazničnem dogodku!


35 views0 comments
bottom of page