top of page

DU10: POGUMNO V DVOBOJE S FANTOVSKIMI SELEKCIJAMI

Leto 2021 bomo sklenili s pregledom dogajanja v mlajših selekcijah ŽNK Radomlje. Ekipo deklic do 10 let v letošnji sezoni vodi Nika Udovič.


Selekcija DU10 je najmlajša ekipa rumenosrčne družine, ki nastopa v ligaških tekmovanjih. Mlade Radomljanke so bile jeseni vključene v ligo MNZ Ljubljana U8, v kateri so se merile s fantovskimi selekcijami NK Olimpija, NK Domžale Dob in NK Črnuče. Rezultat pri tej selekciji še ni v ospredju, so se pa dekleta kljub temu pogumno zoperstavila fantom.


Z zaključkom jesenskega dela sezone so se rumenosrčne borke preselile v telovadnico. Ob marljivem udejstvovanju na treningih dodatno dokazovanje prinašajo nastopi v zimski ligi BAZA, v kateri se četa Nike Udovič meri s fantovskimi selekcijami do 8 let.


"Z zaključkom leta imamo v selekciji DU10 dvanajsterico aktivnih punc. Cilj za prihodnje leto je, da se ekipi pridružijo nove nogometašice. Po prazničnem premoru nadaljujemo z zimsko ligo, za katero upam, da jo uspešno zaključimo," si želi trenerka Nika Udovič, sicer tudi nekdanja igralka članske ekipe ŽNK Radomlje.


Deklice od prvega do tretjega razreda osnovne šole, ki se želijo preizkusiti v nogometu, vabimo, da se nam pridružijo na treningih v telovadnici Osnovne šole Preserje pri Radomljah.


Več informacij najdete na tej povezavi.

FOTO: Tomaž Strgar


89 views0 comments
bottom of page