top of page

Med Radomljankami tudi Sara Gruden

Vrste ŽNK Radomelj je pred začetkom nove sezone okrepila tudi Sara Gruden, ki jo poznamo iz časov nastopanja za ŽNK Krka.


Sara Gruden (v belem dresu) na reprezentančni tekmi proti Franciji (foto: NZS)

Sara je v šestih sezonah nastopanja za ŽNK Krka osvojila štiri zaporedne naslove državnih prvakinj, na 85 tekmah v 1. SŽNL je dosegla 24 zadetkov. Trikrat se je veselila tudi pokalnega naslova, v tem tekmovanju je na 19 tekmah dosegla en zadetek.


"Z veseljem sem se odzvala povabilu na trening ene od deklet, s katero se poznava že iz časov mojega igranja za ŽNK Krka. Odločitev za igranje pa sem sprejela zaradi mojih dolgoročnih pričakovanj in ciljev v ženskem nogometu." je povedala 27-letna Dolenjka.


Treningov pred novo sezono se že veseli: "Trenutno je na prvem mestu vklop v ekipo in gradnja odnosa z vodstvom, saj nas glede na zelo ambiciozne cilje čaka veliko dela. Veselim se skupnega sodelovanja in komaj čakam da začnemo."


Sara Gruden je še ena izmed igralk, katere bogate izkušnje iz znanje bodo nedvomno pripomogle k uspešni novi sezoni. Sara, dobrodošla!A.S. Foto: NZS

390 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page