top of page

NADALJUJEJO TUDI NAJMLAJŠE

S turnirjem v Mariboru se tekmovalna pomlad pričenja tudi za najmlajšo selekcijo ŽNK Radomlje, ki nastopa na državni ravni. Rumenosrčna dekleta bodo v štajerski prestolnici odigrala tri preizkušnje.

»Državno prvenstvo se nadaljuje tudi za selekcije DU13. Vsi, tako dekleta kot tudi trenerke, smo v pričakovanju ponovnih tekem in željne dokazovanja v primerjavi s prvim delom sezone. Pozimi smo pridno trenirali, tako da se že veselimo prihodnjih izzivov,« pred uvodnim turnirjem pomladi poudarja Katarina Gadnik, trenerka selekcije DU13, ki je to zimo pridno vadila tudi pod vodstvom Monike Drobnič in Karmen Ulbin.


Radomljanke so med tekmovalnim premorom svoje nogometno znanje pilile na tekmah zimske lige proti fantovskim selekcijam, v Mariboru pa jih kot uvod v nogometno pomlad čaka zanimiv peti turnir sezone državnega prvenstva. Dekleta selekcije DU13 se bodo v v mestu ob Dravi, v Športnem parku Tabor, najprej srečale s Posavjem, vodilno ekipo vzhodne skupine, zatem pa bosta na sporedu še tekma z gostiteljicami turnirja in za konec sobote še proti Muri.


S koliko točkami se bodo Radomljanke vrnile iz štajerske prestolnice?

FOTO: Tomaž Strgar in ŽNK Radomlje


80 views0 comments
bottom of page