top of page

NAJA POJE MIHELIČ IZ RADOMELJ V ITALIJO

Kolonijo bivših igralk članske ekipe ŽNK Radomlje Medex v Italiji je v teh dneh okrepila še Naja Poje Mihelič, ki je postala igralka Sassuola. Sedemnajstletnica je konec tedna že zaigrala na tekmi italijanske mladinske lige Primavera.

Ribničanka se je rumenosrčni zgodbi pridružila pred začetkom sezone 2021/22. V prvi sezoni med Radomljankami je nastopala za kadetsko selekcijo, s katero je osvojila naslov državne prvakinje. Hitronoga krilna igralka je na 13 tekmah prispevala 18 zadetkov.


Takoj, ko je dopolnila 16 let in s tem pridobila pravico nastopa, je bila priključena k članski ekipi ŽNK Radomlje Medex, s katero je pričela sezono 2022/23. Že ob članskem debiju je v mrežo ŽNK Ptuj pospravila kar šest žog, v jesenskem delu državnega prvenstva pa je na desetih tekmah dosegla 16 zadetkov. Spomladi je zaradi poškodbe v reprezentančnem dresu odigrala le uvodno tekmo z Muro.


Na nogometne zelenice se je po nekajmesečnem okrevanju vrnila to poletje, ko je zaigrala še na dveh ligaških tekmah. Zadnji rumenosrčni nastop je vknjižila 3. septembra, ko je odigrala tekmo z ŽNK Ljubljano.


Nekdanja igralka Ribnice in Krima je v malce več kot dveh letih skupnega nogometnega popotovanja dres ŽNK Radomlje Medex oblekla na 26 tekmah, v Italijo pa se je preselila s 34 doseženimi zadetki.


Naja, hvala za vse rumenosrčne trenutke in srečno v Italiji!

FOTO: Zdravko Turk & TSM Productions


80 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page