top of page

Od kadetinj do članic

Prva junijska sobota je poleg zadnje prvenstvene tekme deklet do 17 let proti ekipi ŽNK Bar Ranca Ptuj prinesla tudi mejnik za sedem deklet. Ajda Kličić, Dora Belavič, Tamara Bizilj, Lucija Urankar, Blažka Mencinger, Špela Ručman in Karin Florjančič so odigrale zadnjo tekmo za ekipo DU17, v naslednji sezoni pa se bodo preizkusile v konkurenci članic.



Na zadnji tekmi prvenstva so za zmago s 3-1 zadele Špela Ručman, Pia Pavlič in Pia Kočevar, soigralke pa so se po tekmi igralkam, ki so odigrale zadnjo tekmo v ekipi DU17, zahvalile z rožami. S prikazanim na tekmi je bil zadovoljen tudi trener Meho Bašić, ki je ekipo prevzel v spomladanskem delu sezone: "Zelo sem zadovoljen s prikazano igro proti kvalitetnim nasprotnicam. Z dobro, kombinatorno in tudi učinkovito igro smo si priborili tri točke."



Zadovoljen je tudi s predstavami, ki so jih dekleta pokazala tako na treningih kot na tekmah: "Ob koncu sezone bi pohvalil dekleta za ves vložen trud, kvaliteten odnos na treningih in tekmah ter zelo dobro vzdušje v ekipi. Posebej bi se želel zahvaliti dekletom izhodnega letnika, katere se poslavljajo od naše ekipe. Bilo mi je v veselje z delati z njimi, v prihodnjih izzivih pa jim želim še naprej obilo sreče in dobrih rezultatov."


A.S.

190 views0 comments
bottom of page