top of page

POLETNE POČITNICE – JIH BO TUDI VAŠ OTROK PREŽIVEL AKTIVNO?



Z veseljem naznanjamo, da bomo v Športnem parku Radomlje tudi letošnje poletje, tokrat že dvanajstič zapored, izvajali dva programa poletnih počitnic: program ŠPORTNI POLETNI TABOR in programNOGOMETNE POČITNICE, za vse deklice in dečke (od 6 do 12 let). Počitnice bomo vsak dan od 7:30 pa do 17:00 ure aktivno preživeli v mirnem in lepem okolju Športnega parka Radomlje in okolici. Letos prvič pa bomo eno noč tudi skupaj prenočili v šotorih! Postanite del naše počitniške zgodbe tudi vi!


TERMINI:

1.termin od 1.7. do 5.7. 2. termin od 8.7. do 12.7. 3. termin od 26.8. do 30.8.


Namen obeh taborov je združiti prijetno s koristnim in vsakemu otroku zagotoviti, da bo na taborih čim bolj užival in še dolgo razlagal o svojih dogodivščinah, ki se mu bodo vtisnile v spomin. Za to bodo poskrbeli trenerji in animatorji, ki uživajo v delu z otroki in za otroke.




PROGRAM:


ŠPORTNI POLETNI TABOR V okviru tega programa bodo dekleta in fantje spoznavali osnove različnih športnih panog (odbojka, nogomet, košarka, badminton,atletika, rolanje…). Vsak dan bomo skozi igro nekaj časa namenili tudi učenju angleščine, pri čemer se nam bo pridružil angleški naravni govorec Dave McDonough, osvajalec Lige prvakov in Športni direktor NK Radomlje.

Za dovoljšen vnos vitaminov bomo poskrbeli z domačo pripravo sadno-zelenjavnih napitkov, ki si jih bodo otroci sestavili po svojih željah. Za prijetno osvežitev bomo poskrbeli z odhodom na bazen in igrami z vodo. Že tradicionalno pa nas bodo obiskali tudi gasilci. Seveda ne bo manjkalo niti nepogrešljivega lova za zakladom, bitke talentov ter spoznavanja z športnimi igrami naših dedkov in babic.

Da pa bodo počitnice nekaj prav posebnega si bomo tudi sami postavili šotore, zakurili taborni ogenj, si na njem spekli slastne hrenovke in skupaj prespali zadnjo noč počitniškega tedna.



POLETNA NOGOMETNA ŠOLA: Ta program je namenjen vsem nogometnim navdušencem in navdušenkam, ki si želijo večjega poudarka na nogometu, ter si tako izboljšati nogometno tehniko, strel ali preigravanje. Udeleženci bodo imeli 2x na dan trening z licenciranimi nogometnimi trenerji, igrali bodo nogometni tenis, si izmerili hitrost strela in skozi igro pilili svoje znanje. Med obema treningoma pa bodo izvajali preostale dejavnosti, ki so del športnega poletnega tabora.

Tako bomo del aktivnosti obeh programov izvedli skupaj in tako vsem otrokom omogočili kar se da pester in zabaven program.


*Pridržujemo si tudi pravico do spremembe programa.

—————————————————————————————————————————————

CENA: Cena posameznega termina poletnih počitnic je 140€. V kolikor se odločite tudi za nočitev, je potrebno doplačilo 10€.

*Člani NK Radomlje, ŽNK Radomlje, NK Virtus in NK Komenda imajo 10% popust.



V ceno so vključene vse aktivnosti, športni pripomočki, trenerji, animatorji, kosilo, malica, prevozi in vstopnine, učno gradivo, vsak otrok pa bo prejel tudi povezavo do zajetnega paketa fotografij, ki ga bodo spominjale na nepozabne počitnice.

Prijavite se na e-mail aktivnosti.radomlje@gmail.com ali na tel. številko 040/532-559 (Matic Robida).

Mesta so omejena, zato si svojega zagotovite čim prej! Ob prijavi je potrebno posredovati naslednje podatke: ime in priimek otroka, – termin – leto rojstva, – naslov, poštna št. in kraj, – telefon, e-pošta, – član kluba (da/ne), – konfekcijska številka majice (višina otroka), – vrsta počitnic (športni poletni tabor/nogometna šola), – ali bo otrok prenočil (da/ne) – ali dovolite fotografiranje otroka (da/ne)

Za uspešno rezervacijo termina je potrebno plačati predplačilo v znesku 30€, ki se všteva v končno plačilo, a se v primeru odjave na vrača. Preostanek plačila je potrebno poravnati najkasneje do izvedbe termina.



________________________________________________________________________________

Navodila za izvedbo predplačila:

Znesek predplačila, ki služi kot rezervacija: 30€

Naziv: NOGOMETNI KLUB RADOMLJE, Prešernova cesta 43, 1235 Radomlje

Sklic (referenca): 00 termin 2019, npr. v primeru rezervacije prvega termina, ki poteka od 1. – 5.7. v vpišete referenco 00 01-05-07-2019

IBAN: SI56 0230 4001 6902 457 (Odprt pri NLB d.d.)

Namen plačila: Vrsta tabora (športni poletni tabor oz. nogometne počitnice) in ime ter priimek otroka

Prijavite se na e-mail aktivnosti.radomlje@gmail.com ali na tel. številko 040/532-559 (Matic Robida).

KAKO SMO SE IMELI PREJŠNJA LETA?






75 views0 comments
ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S            Piškotki

bottom of page