top of page

POMLAJENE KADETINJE DO NOVE ZMAGE

Kadetska selekcija ŽNK Radomlje Medex je po reprezentančnem premoru dobila tudi tretjo tekmo državnega prvenstva. Rumenosrčne so s pomlajeno ekipo ugnale Gažon.

Kadetska zasedba rumenih je na Primorsko odpotovala brez Gale Dasović Ravnik, Maje Madon in Katjuše Kern, v začetni enajsterici kadetinj pa je prvič zaigrala debitanka Aneli Kutin Prešeren.


Pomlajena zasedba je srečanje v svojo korist odločila s tremi goli v prvem polčasu tekme. Mrežo Gažona je v osmi minuti načela Špela Gerbec, v 19. minuti pa je prednost Radomelj podvojila Jona Javorič, ki je s štirimi goli najboljša strelka ekipe. Izid polčasa je s prvim golom v kadetski konkurenci postavila Ula Osolnik. V nadaljevanju je padel še četrti zadetek, pod njega pa se je v 64. minuti srečanja podpisala Neža Žagar.


Kadetska ekipa ŽNK Radomlje bo znova aktivna že v petkovem večeru, ko bo ob 19. uri odigrala domačo tekmo z ŽNK Krim. Vabljeni v Športni park Radomlje!


ŽNK GAŽON DU17 - ŽNK RADOMLJE MEDEX DU17 0:4 (0:3)

Strelke: Špela Gerbec (8'), Jona Javorič (19'), Ula Osolnik (36'), Neža Žagar (64').

ŽNK Gažon DU17: Špela Mohorčič, Gaja Glavina, Katarina Bikarević (79' Evelin Tripar), Gaja Zirnstein, Katjuša Jugovac, Uma Vatovec, Žana Bjelkić, Vaneja Kalin, Tarin Požru, Monika Jakac, Brina Lovrečič. Trener: Robert Zirnstein.

ŽNK Radomlje Medex DU17: Maruša Rupnik, Lara Volavšek, Jona Javorič, Ajda Zajc, Ula Omerzu, Nika Bazjak, Taia Doles, Aneli Kutin Prešeren (67' Žana Galjot), Špela Gerbec (46' Alicija Brinovec), Neža Žagar, Ula Osolnik. Trener: Marjan Grilj.

FOTO: Tomaž Strgar


13 views0 comments
bottom of page