top of page

PORAZ NA ZADNJI PRIPRAVLJALNI PREIZKUŠNJI

Ekipa trenerja Aljaža Gornika je v Zagrebu odigrala zadnjo pripravljalno srečanje pred pričetkom državnega prvenstva. Radomljanke so se v generalki pomerile z Dinamom.


Dvoboj na igrišču Nogometnega kluba Maksimir se je končal z izidom 2:0 v korist gostiteljic. Zagrebčanke so mrežo rumenih obakrat zatresle v obdobju pred koncem obeh polčasov. Za zmago modrih je dvakrat zadela Petra Bračević.


Srečanje v hrvaški prestolnici so pričele Živa Galjot, Maruša Jereb, Katarina Gadnik, Nina Mele, Ajda Kličić, Tija Vrhovnik, Nina McQuarrie, Tajda Hlebec, Neli Hofman, Ana Černelič in Jasna Osmanagić. V nadaljevanju srečanja so zaigrale še Maja Zajc, Daša Dolenšek, Dairine Rovšek, Margit Kosirnik, Eva Vodušek, Korina Janež, Maša Osojnik, Zala Kuštrin in Neli Hofman.


Poraz v hrvaški prestolnici je prvi v sklopu poletnih priprav, članska ekipa Radomelj je pred tem premagala Ajdovščino, avstrijski LUV Graz in madžarski Haladas.


Članska ekipa deseto sezono v Slovenski ženski nogometni ligi odpira z nedeljskim gostovanjem pri Ženskem nogometnem klubu Pomurje.


90 views0 comments
bottom of page