top of page

PREDSTAVLJAMO: KATJUŠA KERN

Danes vam predstavljamo Katjušo Kern, ki bo v sezoni 2021/22 igralka kadetske selekcije ŽNK Radomlje. Ljubljančanka se med rumene seli iz vrst ŽNK Krim.



Dijakinja Gimnazije Šiška se veseli novega poglavja v karieri: "S kombinacijo treningov na Gimnaziji Šiška in v ŽNK Radomlje pričakujem novo znanje in izkušnje. V to sezono vstopam s ciljem, da nadgradim individualno znanje in prispevam čim več svoji ekipi."


Petnajstletnica je za vse selekcije Krima na državnem nivoju zbrala 113 nastopov. Nove izzive bo napadla v rumenem dresu. "Za prestop v ŽNK Radomlje sem se odločila zaradi dobre klubske organizacije in kakovostnih treningov," pravi strelka 96 zadetkov.

V minuli sezoni je Krimu pomagala do uspešnega niza brez oddane točke, s kakšnimi vtisi vstopa v sezono 2021/22? "Pričakujem konkurenčne tekme, da se lahko dokažem sebi, trenerjem in vodstvu kluba. Cilji v naslednjem prvenstvu so visoki, osvojiti ligo, s svojim znanjem in igro pa želim navdušiti trenerje članske ekipe," odgovarja Katjuša, ki se je za nogomet navdušila že v vrtcu, z vstopom v osnovno šolo pa se je na treningih pridružila fantom.


V tekmovanjih NZS je prvič zaigrala v sezoni 2015/16, pred tedni pa se je Radomljankam pridružila na turnirju v Italiji. Kadetinje so v Pordenoneju osvojile drugo mesto: "Soigralke so me zelo lepo sprejele v ekipo. Timski duh mi je pomagal, da sem svojo vlogo dobro odigrala tudi na igrišču. Nekatere igralke sem poznala že iz prejšnjih let, na turnirju pa sem dobila priložnost spoznati tudi ostale."


Ob selitvi med rumenosrčne tudi v bodočnost pogleduje z jasnim ciljem. "Kot sem že povedala, v prihodnosti v ŽNK Radomlje pričakujem kakovostne treninge in možnost osebnega razvoja s ciljem razviti lastnosti dobre igralke na igrišču in izven njega," je za konec še dejala mlada Ljubljančanka.


Katjuša in soigralke kadetsko prvenstvo pričenjajo konec avgusta. V sklopu prvega kroga bodo 28. avgusta gostovale v Šentjurju.


Katjuša, dobrodošla v ŽNK Radomlje!


143 views0 comments
ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S            Piškotki

bottom of page