top of page

Predstavljamo novo okrepitev

Na vrsti je nov dan in predstavitev nove igralke, ki bo v sezoni 2019/20 dela naše »rumenosrčne zgodbe«. Predstavljamo vam vsestransko igralko, Tinkaro Senica.


Tudi Tinkara Senica je že bila del našega kluba. V sezoni in pol je na devetnajstih tekmah dosegla dva zadetka, tako kot Sonjo pa je pot vodila prek Fužinarja, Krima do Radomelj, preizkusila se je tudi v tujini, nazadnje pa je v 1. SŽNL branila barve Fužinarja. 21-letna igralka zvezne vrste bo s svojo delavnostjo in odločnostjo prav tako velika pridobitev za ekipo.


Tinkara v rumenem dresu v sezoni 2016

Tinkara nam je namenila nekaj besed: »Že nekaj časa razmišljam, kako nekaj manjka v življenju, ko za nekaj časa stopiš iz zelenic. Poskušaš zapolniti čas z različnimi aktivnostmi, preusmeriti misli drugam, vendar je nogomet le nogomet, je del tebe. Ker prihajam iz Koroške sem precej oddaljena od vseh klubov kjer se dela dobro, zato sem kar nekaj časa razmišljala o najboljši možnosti. Z veseljem se vračam v klub, kjer sem že preživela del svoje kariere, v klub kjer se dela dobro in kjer imajo zastavljene cilje.


Tinkara dobrodošla!



128 views0 comments
bottom of page