top of page

PREDSTAVLJAMO: POLONA PETRAČ

Updated: Jul 13, 2021

Predstavljamo vam četrto poletno novinko članske selekcije ŽNK Radomlje. Trener Aljaž Gornik bo lahko v mladi ekipi računal tudi na nekaj izkušenj. Rumenim se je pridružila Polona Petrač, ki je v članskem prvenstvu nabrala že 170 tekem.



Primorka je v ženskem nogometu že dobro znano ime. V SŽNL je prvič zaigrala v sezoni 2009/10, Do leta 2015 je nosila dres Jevnice, v sezoni 2010/11 se je s soigralkami veselila naslova pokalnih prvakinj. Sledila je vrnitev na Primorsko, štiri sezone je bila članica Ankarana, s selitvijo kluba na Bonifiko pa je zaigrala tudi za Koper. Lani poleti se je s Tino Paliska in Anjo Žvokelj pridružila Olimpiji.


V sezoni 2021/22 bo oblekla rumeni dres, danes je bila že registrirana kot igralka naega kluba. "Zelo sem se razveselila, ko so me povabili v ŽNK Radomlje. To je bil tudi prvi korak na poti k odločitvi za prestop. Dokončno so me prepričali na sestanku, ko so mi predstavili načrt dela in odnos do ženskega nogometa," pravi Ankarančanka.


S kakšnimi pričakovanji se seli med Radomljanke? "Pri rumenih si želim čimbolj napredovati in pridobiti novo znanje, ki mi bo pomagala tako na igralskem kot tudi na trenerskem področju," odgovarja priljubljena Polly, ki ob igralski vlogi deluje tudi kot trenerka v Dekliški nogometni šoli Obala.


Polona verjame, da bo mlada ekipa Radomelj rasla iz kroga v krog: "Pričakujem pestro sezono. Vesela sem, da bo letos v ligi nastopalo več klubov. Upam, da se bo ta trend nadaljeval tudi v prihodnosti. Mislim, da bomo v Radomljah sestavili kakovostno ekipo. Morda še ne bo na nivoju, da bi se borila za sam vrh, bo pa s tekme v tekmo bližje."


Tridesetletnica ob tem v šali dodaja, da ob izkušnjah in bolečinah v križu v ekipo prinaša še bistro glavo, iskrico v očeh in odprto srce z veliko ljubezni do nogometa.


Polona, dobrodošla med rumenosrčnimi!


78 views0 comments
bottom of page