top of page

PRVIČ NA DOMAČEM IGRIŠČU

Četo Aljaža Gornika po pokalni zmagi v nedeljo čaka prva domača preizkušnja v sezoni 2021/22. V Športnem parku Radomlje ob 17. uri gostuje ptujski ŽNK DoxaKey.


Nedeljsko nogometno dogajanje bodo s tekmo ob 11. uri odprle igralke selekcije DU15, ki v drugem krogu državnega prvenstva gostijo ŽNK Ledine. Ob 17. uri bo domače igrišče z umetno travnato podlago zasedla še članska ekipa, ki bo prve ligaške točke napadla v dvoboju s Ptujčankami.


Srečanje je odprto za javnost! Gledalci morajo za vstop izpolnjevati enega od pogojev PCT, pred in med tekmo pa bo moč kupiti tudi klubski promocijski material, kot so majice, šali in bidoni. Z nakupom boste podprli delovanje vseh selekcij ŽNK Radomlje.


V tekmo odločno in zbrano


Radomljanke bodo po četrtkovem preboju v polfinale Ženskega pokala NZS lovile drugo zmago v nizu. Rumenosrčne so v Velesovem slavile z izidom 0:3, po dveh golih Zale Kuštrin pa je zmago in polfinale potrdila poletna povratnica Ana Černelič.


Domačinka iz bližnje Šmarce je pred tedni po treh letih znova zaigrala za Radomlje. Že v drugem nastopu se je razveselila zadetka. "Gola sem bila seveda zelo vesela, še posebej zato, ker je bil dosežen po mojem dolgem nogometnem premoru. Upam, da ni bil moj edini in bom v nadaljevanju še lahko pripomogla k dobrim dosežkom ekipe," si želi Ana, ki je rumeni dres prvič oblekla že pred desetletjem, ko je klub pričel z delovanjem.


Napadalka bo tudi na tekmi s Ptujčankami eno od orožij čete Aljaža Gornika. Kakšno tekmo pričakuje? "Čeprav je ekipa Ptuja nova v SŽNL, pričakujemo zahtevno tekmo. Pri Ptuju najdemo nekaj izkušenih igralk, ki so prej pretežno nastopale za ŽNK Maribor. V tekmo moramo iti odločno in zbrano. Prepričana sem, da bomo dale vse od sebe za zmago," verjame dvaindvajsetletnica.


Ana vas s soigralkami pričakuje ob radomeljski zelenici: "Vse vabim, da nas po dolgem premoru, ko gledalci niso bili dovoljeni, ponovno pridete spodbujati in doživite navijaško vzdušje."

FOTO: Tomaž Strgar


54 views0 comments
bottom of page