top of page

RADOMLJANKE SO SE VRNILE Z REPREZENTANČNIH PRIPRAV

Zadnji julijski teden je mineva tudi v znamenju priprav kadetske in mladinske reprezentance. V Čatežu je vadilo kar 20 igralk Ženskega nogometnega kluba Radomlje.



Nika Brumen, Daša Dolenšek, Korina Janež, Tajda Hlebec, Margit Kosirnik, Nina Mele, Nina Sofia McQuarrie, Dairine Rovšek in Živa Galjot so se v Čatežu dokazovale selektorici mladinske reprezentance Petri Mikeln.


Gala Dasović Ravnik, Ana Gerjol, Jona Javorič, Niki Kobal, Tisa Podkrajšek, Taja Vrhovnik, Maša Osojnik, Nuša Vidrih, Katjuša Kern, Naja Poje Mihelič in Lea Dolinar so bile del kadetske selekcije, ki jo vodi Tina Kelenberger.


Kadetinje so v Čatežu dobile tudi obračun z mladinkami, vtise po pripravah pa je strnila Gala Dasović Ravnik: "Priprav sem se zelo veselila. Bile so naporne, vendar poučne. Zdi se mi, da smo se dekleta med sabo zelo povezala. Treningi so bili namenjeni pripravam na kvalifikacije in povezovanju ekipe. Tekmo, ki smo jo odigrale proti mladinski reprezentanci, je bila dobra, zelo smo se potrudile in se držale taktičnih pravil. Vseeno je prostora za izboljšave še veliko, predvsem na področju fizične priprave."


Za igralko kadetske selekcije rumenosrčnih so pestri dnevi, saj je na sobotni tekmi z Ajdovščino prvič zaigrala za člansko ekipo Radomelj. V dvoboju s Primorkami se je vpisala tudi med strelke.


"Tekma proti Ajdovščini je bila zame prva v članskem dresu. Šlo je za zanimivo izkušnjo. Bila sem vesela priložnosti, da sem lahko igrala, zadetka pa sem se zelo razveselila. Situacij za še kakšen gol je bilo veliko, zato se naslednje tekme še posebej veselim in upam, da bom pokazala še več," pravi mlada Gorenjka.


Članska ekipa rumenih bo novo pripravljalno preizkušnjo odigrala jutri, nasprotnik bo avstrijski drugoligaš LUV Graz.


127 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page