top of page

Remi na drugi pripravljalni tekmi

Radomljanke so v sklopu priprav na novo sezono odigrale drugo tekmo. Tokrat so gostovale v Sachsenburgu pri ekipi Carinthians LIWOdruck Spittal/Drau, tekma pa se je končala z rezultatom 1-1.



Radomljanke so tekmo pričele v postavi Čevnik, Kličić, Urankar, Butković, Čagran, Golob, Gruden, Adam, Kavšak, Osmanagić in Kuštrin. Vratarka rumenih se je izkazala v dvajseti minuti srečanja, ko je po protinapadu po levi strani odlično ubranila dobro merjen strel domače napadalke v daljši kot vrat. Poleg tega sta si obe ekipi pripravili nekaj zaključnih strelov, a le-ti niso bili natančni. Radomljanke so povedle v 38. minuti, ko se je Zala Kuštrin odločila za strel s 25 metrov, žoga pa je pod prečko končala v mreži domačih.


Obe ekipi sta v nadaljevanju tekme zamenjali kar nekaj igralk, tako so pri Radomljankah v igro vstopile še Bizilj, Feratović, Florjančič, Ručman in Manca ter Maruša Jereb. Domačinke so do izenačenje prišle po petih minutah nadaljevanja, ko je po slabem izbijanju žoge do strela z dvanajstih metrov prišla ena od domačih napadalk in postavila končni rezultat 1-1. Le-ta bi se lahko spremenil na sredini drugega polčasa. Po pritisku Karin Florjančič na levi strani je domača branilka slabo podala žogo do svoje vratarke, prestreženo žogo pa je Hana Feratović za las poslala mimo daljše vratnice.


Radomljanke s pripravljalnimi tekmami nadaljujejo konec tedna. V petek se bodo v Pliberku pomerile z domačo ekipo, v nedeljo ob 19h pa bodo na domačem igrišču gostile ekipo Wernberga.



A.S. Foto: ŽNK Radomlje

126 views0 comments
bottom of page