top of page

RUMENOSRČNE LETO 2021 SKLENILE S PODELITVIJO PRIZNANJ

Zaključek leta je priložnost za različne analize, a tudi za izpostavljanje tistega najboljšega. Članska ekipa ŽNK Radomlje, ki bo v drugi del sezone zakorakala kot tretja ekipa SŽNL in polfinalist pokalnega tekmovanja, je leto sklenila s podelitvijo priznanj.


Na zaključnem druženju v prostorih Gostilne in picerije Jaka so bile razglašene najboljše posameznice v petih kategorijah. Igralke in trenerji članske ekipe so v glasovanju izbrali najboljšo igralko, najperspektivnejšo igralko, rumenosrčno igralko, najboljšo motivatorko in najbolj zabavno igralko leta 2021.


Zala Kuštrin je uspešno leto zaključila s prepričljivo zmago v glasovanju za najboljšo igralko leta 2021. Za napadalko rumenih sta se uvrstili Eva Vodušek in Korina Janež. Prav Korina Janež je slavila v glasovanju za najperspektivnejšo igralko letošnjega leta. Sedemnajstletnica je prehitela Mašo Osojnik in Margit Kosirnik.


Katarina Gadnik je najbolj rumenosrčna igralka letošnjega leta. Gre za priznanje igralki, ki najbolje predstavlja klubske vrednote. Primorka se je v tesnem glasovanju uvrstila pred Marušo Jereb in Tijo Vrhovnik.


Kapetanka Eva Vodušek je prejela priznanje za najboljšo motivatorko leta 2021, reprezentantki sta se najbolj približali Korina Janež in Ajda Kličić. Najbolj zabavna igralka leta 2021 je Maša Osojnik, za njo sta se uvrstili Ajda Kličić in Nea Podbevšek.


Podeljeni sta bili tudi priznanji za dva posebna mejnika. Katarina Gadnik je na aprilski tekmi z Olimpijo vknjižila stoti ligaški nastop za ŽNK Radomlje, v zgodovino kluba pa se je septembra vpisala tudi Zala Kuštrin. Bovčanka je v dvoboju s Primorjem na vrhu klubske lestvice strelk prehitela Barbaro Kralj, doslej pa je v rumenem dresu dosegla 83 ligaških zadetkov.


Predsednica Andreja Leskovšek McQuarrie, sekretarka Manca Jereb in trener Aljaž Gornik so v nagovoru igralkam izrazili prepričanje, da bo tudi pomlad, ko bo klub obeležil desetletnico delovanja, prinesla nove nogometne uspehe.




66 views0 comments
bottom of page