top of page

SANDRA DAMIJAN IZVOLJENA ZA NOVO PREDSEDNICO ŽNK RADOMLJE

Sandra Damijan je bila na včerajšnjem volilnem zboru izbrana za novo predsednico Ženskega nogometnega kluba Radomlje. Za glasove članic in članov društva se je kot kandidat za predsednika kluba potegoval tudi Matej Pirc.

Članice in člani Ženskega nogometnega kluba Radomlje so z glasovanjem v nabito polni sejni sobi Doma športnih organizacij v Domžalah odločali tudi o zapolnitvi izpraznjenih mest v izvršnem odboru, nadzornem odboru in disciplinski komisiji društva, izvolili pa so tudi novo generalno sekretarko kluba.

Nina Scortegagna Kavčnik je kot edina kandidatka postala nova članica disciplinske komisije, Saša Volavšek pa je kot edina kandidirala za izpraznjeno mesto v nadzornem odboru kluba. V volitvah za dve izpraznjeni mesti v izvršnem odboru društva sta največ glasov prejela dosedanja sekretarka kluba Manca Jereb in Matjaž Prešeren, kandidaturo pa so oddali še Jaka Jakopič, predsednik NK Radomlje Matjaž Marinšek, Emir Mujezinović, Sara Oblak Spreicher in Izudin Skenderović.

Snežana Malešević in Hana Zrim sta bili kandidatki za mesto generalne sekretarke. Več glasov je prejela Snežana Malešević, sicer nekdanja reprezentantka Slovenije, ki je igrala tudi za italijanski Chiasiellis in angleški Millwall.

Nekdanja teniška igralka zaljubljena v nogomet

Sandra Damijan, nova predsednica ŽNK Radomlje, je nekdanja teniška igralka, ki je odraščala v nogometni družini. Kot sedemnajstletnico jo je želja po profesionalni teniški karieri popeljala v ZDA, teniške sanje pa je prekinila poškodba kolena. V ZDA je študirala ekonomijo, po doktoratu iz financ pa je danes docentka na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Je tudi članica Strateškega sveta za gospodarstvo pri Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport, obenem pa ima privilegij biti partnerica nekaterih vodilnih svetovnih vlagateljev v športni industriji ter poslovno sodelovati s športniki in mednarodnimi športnimi organizacijami, med katerimi je tudi UEFA. Članica rekreativne ekipe ŽNK Radomlje je mama Sare in Jana, ki sta ravno tako zaljubljena v nogomet.

»Vsem članom, igralkam, sedanjemu vodstvu se zahvaljujem za zaupanje, ki so mi ga izkazali, ko so mi dali to priložnost, da ŽNK Radomlje popeljem naprej in delam skupaj z ekipo, ki je že ogromno naredila za klub in ženski nogomet nasploh. Ponosna sem, da sem del ŽNK Radomlje,« je Sandra Damijan dejala po izvolitvi na čelo rumenosrčno sredine.

Nova predsednica Ženskega nogometnega kluba Radomlje je ob predstavitvi svojega programa izpostavila priložnosti, ki jih lahko klub izkoristi ob nadaljevanju trdega dela: »Kot nova predsednica razumem svojo odgovornost do skupnosti in zapuščine ŽNK Radomlje. Klubu bom zagotovila močno kontinuiteto, pa tudi izkušnje, strast in predanost. Z vodstvom in z vsemi, ki bodo želeli sodelovati, zagotavljamo, da bo klub pripravljen za nadaljnje uspehe na igrišču in izven njega.«

Sandra Damijan je na položaju predsednice kluba nasledila Andrejo Leskovšek McQuarrie, ki ostaja del izvršnega odbora, v katerem so še Manca Jereb, Matjaž Prešeren, Marika Prošek, Saša Pucelj Kukovica, sekretarka Snežana Malešević in predsednica Sandra Damijan.

FOTO: ŽNK Radomlje



184 views0 comments
ŽNK_Radomlje_Logo_bw.png

Moj, tvoj, naš klub!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

   Domov         Kontakt         Nogometna šola           UEFA             NZS              S2S            Piškotki

bottom of page