top of page

UKI CUP 2022 JE PRED VRATI

Odštevanje se zaključuje, pred vrati je deveta izvedba! Ženski nogomet klub Radomlje bo konec tedna, 5. in 6. marca 2022, v Športnem parku Radomlje gostil tradicionalni turnir UKI Cup.


UKI Cup je nazaj! Leta 2020 in 2021 smo bili zaradi znanih dejstev primorani odpovedati tradicionalni dekliški nogometni turnir, zato se veselimo, da bomo že ta konec tedna, v soboto in nedeljo, v Športnem parku Radomlje pozdravili pisano nogometno druščino.


UKI Cup se vrača z deveto izvedbo, zadnjega turnirja, že osmega po vrsti, pa se je marca 2019 udeležilo rekordnih 38 ekip iz sedmih držav. Tudi letos bomo v Športnem parku Radomlje spremljali nogometne boje štirih starostnih kategorij, DU9, DU11, DU13 in DU15.


V soboto, 5. marca, bodo zelenico zasedla dekleta selekcij DU13, za naziv najboljše ekipe turnirja pa se bo pomerilo kar 14 ekip. V nedeljo se v lov na zmage in zadetke podajajo še dekliške ekipe DU9, DU11 in DU15. Oba igralna dneva se bosta pričela ob 9. uri, tako v soboto kot nedeljo pa boste lahko uživali v devetih urah nogometne zabave.


Puljska NK Istra 1961 ter avstrijska SC Brunn in Soccer Girl Academy Kärnten predstavljajo mednarodno konkurenco, izjemno pestra pa bo tudi zasedba domačih klubov. Nastop so potrdili ŽNK Gažon Obala, ŽNK Maribor Tabor, DNŠ Obala, ŽNK Pomurje Beltinci, ŽNK Posavje, ND Primorje Ajdovščina & ND Renče, NK Radlje, DNK Trbovlje in NK Trebnje. Seveda ne smemo pozabiti na gostiteljice, dekleta ŽNK Radomlje, na turnirju DU9 pa bodo svoje znanje predstavile tudi udeleženke krožkov na okoliških šolah.


Vabljeni, da otroški nogometni živ-žav v soboto in nedeljo pospremite v živo, v Športnem parku Radomlje!


212 views0 comments
bottom of page