top of page

V LJUBLJANO PO ZMAGO

Igralke članske ekipe ŽNK Radomlje Medex so po prvem porazu sezone odločene, da se že v nedeljo vrnejo v zmagovalne tirnice. Rumena zasedba bo v petem krogu ŽNL Triglav Zdravje gostovala v Ljubljani.

Ekipa trenerja Aljaža Gornika bo novo zmago lovila na Kodeljevem, v dvoboju z ŽNK Krim. Mlade Ljubljančanke še čakajo na prve točke, nič kaj starejše Radomljanke pa bodo napadale četrto ligaško zmago v sezoni 2022/23.


Ana Gerjolj pred novo preizkušnjo priznava, da bo po prvem porazu prisotne še nekaj dodatne želje: »Zagotovo je prisotnega še nekaj več motiva in zagnanosti, kar bomo na igrišču tudi prikazale. Igrale bomo po svojih najboljših zmožnostih in izkoristile čim več priložnosti.«


Radomljanke se bodo v prestolnici pobirale po porazu v obračunu z ŽNK Ljubljana. Nasprotnice so v drugem polčasu nedeljske tekme zabile tri zadetke. »Naprej gledamo z dvignjeno glavo. Zavedamo se svojih napak in stvari, ki jih lahko izboljšamo. Vemo, da lahko z maksimalnim pristopom in zbranostjo v nadaljevanju jesenskega dela lige iztržimo veliko,« poudarja mladinska reprezentantka.


Poraz ni potrl mlade ekipe, ki optimistično zre v nadaljevanje jesenskega dela sezone: »Cilji so jasni. V vsako tekmo bomo šle na polno, samozavestno, poskušale bomo prikazati svoj potencial. Dale bomo vse od sebe in na vsaki tekmi strmele k zmagi.«


Sedemnajstletnica se je poleti poslovila od kadetskega staža, vidno vlogo v članski ekipi pa je igrala že v minuli sezoni. »Mislim da so vse izkušnje zelo dobrodošle in so lahko samo plus za vsako tekmo, ki jo igram. Še vseeno se vidi, da nam mlajšim še manjka izkušenj, vendar se nabirajo in bo glede tega vedno bolje,« še meni dolgoletna članica rumenih.


Nedeljski dvoboj Krimovk in Radomljank se bo na igrišču z umetno travnato površino Športnega parka Kodeljevo pričel ob 16. uri.

FOTO: Tomaž Strgar


62 views0 comments

Comments


bottom of page