top of page

Za Radomljankami druga pripravljalna tekma

Članska ekipa ŽNK Radomlje je včeraj gostovala v Bratoncih, kjer so odigrale pripravljalno srečanje proti Pomurju na pripravah za novo sezono. Trener Aljaž Gornik ni mogel računati na kar nekaj igralk, domačinke pa so zanesljivo slavile z 10-0.


Rumene so tekmo začele v postavi Galjot, Kličić, Jereb, Dolenšek, Vrhovnik, Vodušek, Potočnik, Gradišek, Kuštrin, Gruden in Osmanagić. Tekma je bila razdeljena na tri polurne tretjine. Domačinke so v vodstvo prišle prek Kaje Korošec, ki je zadela z razdalje. V prvem delu igre so Pomurke dosegle pet zadetkov, poleg Kaje Korošec so zadele še dvakrat Kajzba, Zajmi in Rozmarič.

V drugem delu igre so domačinke zaigrale v rezervni postavi, Aljaž Gornik pa je v igro poslal Tajdo Hlebec in Melani Knez. Mreži sta v tem delu igre mirovali, v tretji tretjini srečanja pa je trener domačink Sandi Bauer na igrišče zopet postavil prvokategornice, ki so nato zadele še petkrat. Korošec je bila uspešna z najstrožje kazni, zadele pa so še Kajzba, Zajmi, Vilčnik in Hofman. Pri Radomljankah so v igro vstopile še Lea Seručnik, Nika Brumec in Tadeja Gerjol.

Radomljanke so na tekmi preizkusile več taktičnih zamisli in menjav položajev. Na več igralk bo trener rumenih lahko računal 12. avgusta, ko se bodo na pripravljalnem srečanju merile z ekipo graškega Sturma, kjer igra tudi nekdanja Radomljanka Nina Predanič.

175 views0 comments
bottom of page