top of page

Za Radomljankami prva pripravljalna tekma

Članska ekipa ŽNK Radomlje, katerim so se priključile tudi nekatere igralke iz kadetske ekipe, se je včeraj odpravila v Ajdovščino, kjer je odigrala pripravljalno tekmo proti domačinkam ŽNK Ajdovščina.



Zaradi bolezni sta bili obe ekipi oslabljeni, tako da sta v megleni in deževni Ajdovščini ekipi zaigrali v mešanih postavah ekip članic in kadetinj. Trener Aljaž Gornik je v prvo ekipo uvrstil Živo Galjot, Marušo Jereb, Stašo Čagran, Dašo Dolenšek, Zalo Kuštrin, Saro Gruden, Albino Butković, Jasno Osmanagić, Evo Vodušek, ki se je po premoru vrnila v ekipo, Tijo Vrhovnik, povratnico po poškodbi in novinko Leo Seručnik.


Tekma je bila razdeljena v tri tretjine po trideset minut, v nadaljevanju pa so priložnost dobile še Nina Mele, Dairine Skrnički Rovšek in Sara Gradišek in še ena novinka Tajda Hlebec. Rumene so srečanje dobile z rezultatom 1-9, po dvakrat so zadele Albina Butković, Nina Mele in Tajda Hlebec, po enkrat Sara Gradišek in Jasna Osmanagić, enkrat pa so Ajdovke zatresle lastno mrežo.


Naslednji konec tedna se članska in kadetska ekipa odpravljata na Rijeko, kjer bosta odigrali pripravljalni tekmi proti tamkajšnjim hrvaškim prvoligašinjam ŽNK Rijeka.


A.S. Foto: ŽNK Radomlje

152 views0 comments
bottom of page