top of page

Zahvala Valentinu in Katarini

Kmalu vstopamo v novo nogometno sezono 2021/22, s prihajajočo sezono pa prihaja tudi do sprememb v trenerski sestavi ekipe ŽNK Radomlje; po dolgoletnem delovanju v našem klubu se poslavlja trener vratark Valentin Vidergar, kot pomočnica v članski selekciji pa se poslavlja Katarina Jagarinec.

Valentin Vidergar in Katarina Jagarinec

Valentin Vidergar je z našim klubom povezan že vse od začetka delovanja kluba. Sprva je deloval kot vratar pri NK Radomlje, kasneje pa je ob odhodu Uroša Juračiča prevzel delo trenerja vratark v našem klubu. V vseh teh letih je odlično skrbel za urjenje in strokovni napredek naših vratark, še posebej se je v zadnjih letih pod Valentinovo taktirko izkazala Živa Galjot. Valentin, oziroma Vale, je v klubu deloval ne zgolj kot trener vratark, predvsem je postal nepogrešljivi člen s svojim nasmehom in dobro voljo. Vale, hvaležni smo ti za ves tvoj čas in energijo, želimo ti veliko sreče in zadovoljstva na tvoji osebni poti.


Katarina Jagarinec se je v lanskem letu priključila članski ekipi kot pomočnica glavnemu trenerju Aljažu Gorniku. Katarina v naslednji sezoni ne bo več del članske ekipe, ostaja pa v klubu kot nepogrešljiva trenerka rekreativne ekipe. Katarina, zahvaljujemo se ti za vso tvoje delo, pomoč in predanost ter ti želimo veliko uspeha v nadaljevanju tvoje trenerske poti.



VALE IN KATARINA: HVALA!



255 views0 comments
bottom of page